Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Treinbanken op maat in 900 kleuren!

Treinbanken

Treinbanken op maat

Van wandbanken, eetkamerbanken en horecabanken tot treinbanken! Het is eigenlijk allemaal hetzelfde maar toch niet helemaal. Een treinbank is een wat lagere wandbank met een niet al te hoge rugleuning zodat je er makkelijk overheen kunt kijken, u raad het al: net als een echte treinbank!

De nostalgische gevoelens aan de NS kunt u echter achterwegen laten want wij leveren u echte kwaliteit i.p.v. de kwaliteit waar met met zijn alle wel eens in plaats moeten nemen in de treinen. Deze treinbanken kunnen zoals bijna al onze meubelstukken gestoffeerd worden in een gigantisch aantal kleuren en stoffen uit ons 900 kleuren tellende assortiment! U kunt de treinbanken dus naadloos aan laten sluiten op uw interieur dat u reeds al hanteert. Een erg handige bijkomstigheid al zeggen wij het zelf.

Details Treinbanken op maat

Verder kan ik deze wand/treinbanken volledig op maat vervaardigen en hierdoor kunt u dus nog een beetje spelen met de afmetingen die u wenst. Ook kunt u kiezen uit verscheidene opties. Zo kunt u kiezen voor wel/geen knopen in de rugleuning en kunnen wij eventueel armleuningen plaatsen aan de treinbank. Het is maar net wat uw voorkeur heeft en wat u zelf eventueel al voor ogen heeft!

Levertijd Treinbanken op maat

De levertijd van de Treinbanken is een beetje variabel. Waarom? Omdat dit ook afhankelijk is van uw persoonlijke wensen. Stapt u helemaal af van de standaard rompen? Dan moeten wij daar natuurlijk zelf rompen voor maken etc. Zoals u zult begrijpen kost dat ons een hele hoop extra tijd.

Blijft u echter binnen de standaard opties van de eetkamerbank dan hanteren wij een levertijd van zo’n 6 tot 8 weken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn? Of wenst u een accurate prijsopgave te ontvangen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Of u kunt ons even te bellen op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp