Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Eetkamerbanken

Welke eetkamerbanken passen het beste bij u?

Eetkamerbanken komen in allerlei soorten. Er zijn Landelijke eetkamerbanken maar ook eetkamerbanken in de moderne stijl. Welke stijl past het beste bij u? De moderne stijl bestaat vaak uit een strakke basis en dat weer met een luxe stof af gestoffeerd maakt het een mooi en modern meubelstuk. Natuurlijk kunt u meer van de landelijke stijl houden.

De landelijke stijl heeft vaak een warme uitstraling. Hierin word veel met Linnen-katoen stoffen gewerkt om de eetbanken een mooie en natuurlijke look te krijgen. Onze eetkamerbanken kunnen in beide stijlen geproduceerd worden en dat volledig op maat. Wat is voor u de ideale breedte en hoogte? Dan houden wij dat aan voor uw meubelstuk.

Tevens heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende modellen die ook weer mooi binnen elke stijl passen. De verschillende modellen kunt u hieronder bezichtigen. Waar valt uw keuze op? Landelijke eetkamerbanken of toch juist de moderne stijl eetbanken? Gelukkig voor u kunnen ze beide op maat gemaakt worden.

Barbank op maat

Barbank volledig op maat te fabriceren in meer dan 1.000 verschillende kleuren, klik snel hier!

Wandbank op maat

Een wandbank is eigenlijk niks anders dan een eetkamerbank met gestoffeerde onderkant! Bekijk hier de mogelijkheden van een dergelijke wandbank.

Landelijke wandbank Boston

Deze schitterende landelijke eetkamerbank is verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren! Benieuwd? Klik dan hier.

Horecabanken maatwerk

Horecabanken zijn in restaurants,cafe’s etc. erg mooi. Echter is het een steeds groter wordende trend om het ook in uw woning te plaatsen!

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp