Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbanken

Eetkamerbanken op maat

Eetkamerbank op maat

Welke eetkamerbank past het beste bij u?

Eetkamerbanken komen in allerlei soorten. Er zijn landelijke eetkamerbanken maar ook eetkamerbanken in de moderne stijl. Welke stijl past het beste bij u? De moderne stijl bestaat vaak uit een strakke basis en dat weer met een luxe stof af gestoffeerd maakt het een mooi en modern meubelstuk. Natuurlijk kunt u meer van de landelijke stijl houden.

De landelijke stijl heeft vaak een warme uitstraling. Hierin wordt veel met Linnen-katoen stoffen gewerkt om de eetbanken een mooie en natuurlijke look te krijgen. Onze eetkamerbanken kunnen in beide stijlen geproduceerd worden en dat volledig op maat. Wat is voor u de ideale breedte en hoogte? Dan houden wij dat aan voor uw meubelstuk.

Tevens heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende modellen die ook weer mooi binnen elke stijl passen. De verschillende modellen kunt u hieronder bezichtigen. Waar valt uw keuze op? Landelijke eetkamerbanken of toch juist de moderne stijl eetbanken? Gelukkig voor u kunnen ze beide op maat gemaakt worden.

Contact opnemen  Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.