Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBeoordelingen

Klanten aan het woord

Hier vind u alle reviews die verschillende klanten hebben achtergelaten op onze Facebook of op Google. Hierdoor bent u verzeker dat alle recensies ook echt van daadwerkelijke klanten zijn die daadwerkelijk te maken hebben gehad met ons als firma. Gelukkig hebben wij vele tevreden klanten en hun reviews hieronder vertegenwoordigen dan ook een goed beeld van onze firma op het gebied van kwaliteit, service, garantie, klantvriendelijkheid en prijs.

Heeft u vragen voor ons waar wij u bij mogen helpen of wenst u een keer een bezoek te brengen aan onze showroom in Huizen? (NH). Neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact opnemen Whatsapp

50 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Kimberly Vester - Zeeland
10/10
Toegevoegd op 31 maart 2021

Vanuit Rotterdam terecht gekomen bij Bankstyle. Een fijne en prettige winkel, waar je werkelijk ALLE stoffen kunt kiezen voor de meubels. Echt maatwerk en Nederlands fabricaat. We zijn goed geholpen in de winkel door beide mannen, maar ook na de bestelling werd er altijd snel gereageerd op vragen of wijzigingen. Zeker de moeite waard geweest om naar Huizen te rijden!

J. Tichelaar - Wekerom
10/10
Toegevoegd op 23 maart 2021

Fijn bedrijf en zeer klantvriendelijk

Marianne Siekman - Almere
10/10
Toegevoegd op 17 maart 2021

Erg prettig geholpen. Goed advies. Veel keus aan stoffen.

Erwin van den Hoogen - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 10 maart 2021

Heel prettig bedrijf. Er werd in alle rust meegedacht in mijn wensen. Een fijne benadering zonder gepush. Ik kan het van harte aanbevelen.

Marinus van der Wal - Lekkerkerk
10/10
Toegevoegd op 17 december 2020

Een grote U-bank op maat besteld. Dikke 10 voor dit bedrijf. Snelle reacties via chat. Eerst richtprijs gekregen via fb chat. Daarna naar hun mooie showroom geweest en gelijk besteld. Verkoper met zeer veel vertrouwen. Zeer fijn geholpen. Zeer een aanrader voor meubels op maat. 100% dank

Berdien Bakker - Urk
10/10
Toegevoegd op 17 december 2020

Super mooie bank mogen ontvangen, enorm blij mee, ik beveel bankstyle dan ook erg aan. Echt super kwaliteit.

Erik van der Broek - Berkel en Enschot
10/10
Toegevoegd op 7 december 2020

Al onze meubels hier gekocht en er wordt echt een super service hier geleverd! vanaf het moment bij binnenkomst, flexibiliteit, advies tot aan de levering!

Wilma Wind - Giessen
10/10
Toegevoegd op 4 december 2020

Wij hadden wat problemen met onze eetkamerstoelen van een inmiddels oude leverancier. Dit is op een hele nette manier opgelost. Zo hebben ze de stoelen opgehaald en geleverd. Daarnaast hebben we zelf een keer een stoel gebracht (kwamen er toch langs) en kregen zelfs koffie mee voor onderweg.
Kortom het personeel is zeer vriendelijk en zoekt mee naar oplossingen.
Daarnaast reageren ze snel op mailtjes en zijn telefonisch goed bereikbaar.

Dineke Post-Van Veen - Urk
10/10
Toegevoegd op 31 oktober 2020

Onze banken, fauteuil, eetkamerstoelen en bed bij Bankstyle vandaan en nog altijd heel blij met onze aankoop. Super service tegen een betaalbare prijs. Groeten familie Post uit Urk

Rosalie van Voorthuizen-Lispet - Maassluis
10/10
Toegevoegd op 30 september 2020

vriendelijke verkoper
veel keus door op maat gemaakte meubels. Dit is onze 2e x dat we daar een bank kopen.

1 2 3 4 5 volgende
Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.