Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBeoordelingen

Klanten aan het woord

Hier vindt u alle reviews die verschillende klanten hebben achtergelaten op onze Facebookpagina of op Google. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle recensies ook echt van klanten zijn die daadwerkelijk te maken hebben gehad met ons als firma. Gelukkig hebben wij vele tevreden klanten en hun reviews hieronder vertegenwoordigen dan ook een goed beeld van onze firma op het gebied van kwaliteit, service, garantie, klantvriendelijkheid en prijs.

Heeft u vragen voor ons waar wij u bij mogen helpen of wenst u een keer een bezoek te brengen aan onze showroom in Huizen? (NH). Neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact opnemen Whatsapp

73 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Bart Alst - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 29 september 2022

Als je het over gastvrijheid en vriendelijk hebt, dan moet je bij Bankstyle zijn! Een plezier om langs te komen waarbij al je wensen voor maatwerk meubilair wordt gerealiseerd. Aanrader!

Van der Vaart - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 25 september 2022

Afgelopen week is mijn bank afgeleverd, ze hebben hun woorden waargemaakt. Wat is dit een mooie bank geworden. Ben er super blij mee. Snelle levering en van top kwaliteit en precies zoals afgesproken. Je wordt vriendelijk geholpen in de winkel en ze nemen alle tijd voor je zonder te pushen dat ze je iets willen verkopen. Ga hier nog jaren van genieten.

Bart Evers - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 22 september 2022

Wij hebben een bank en een vloerkleed gekocht bij Bankstyle. Ben heeft het ons een stuk makkelijker gemaakt om een keuze te maken. Dik tevreden en zeker een aanrader om heen te gaan.

Nellie - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 10 augustus 2022

6 jaar geleden een bank gekocht, vandaag de dag nog steeds super blij mee! De stof is nog steeds mooi en de bank zakt ook niet in. Ook mega blij met de goede service van deze zaak, bij het verschuiven van de bank brak er een klein schroefje af (door het klik systeem kan je de bank uit elkaar klikken erg handig) hiervoor even gebeld of ze dit konden maken, was geen probleem er werd kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd! Kortom nog steeds erg blij en onze volgende bank kopen we zeker weer hier.

TofikB - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 10 augustus 2022

Prachtige voetenbank besteld. Veel sneller geleverd dan we dachten. Bankstyle geeft je advies en levert super mooi meubilair. Top!

Angelique Schaafsma - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 10 augustus 2022

Vriendelijke mensen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn heel blij met onze draaibare fauteuils voor in de erker.

Jacqueline - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 12 juli 2022

Perfect passende hoezen voor de Linteloo Easy Living bank besteld. Goede kwaliteit, snelle levering en goede service. Aanrader!

R. Siombou - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 16 juni 2022

Na een paar maanden kriskras door Nederland op zoek naar een nieuwe bank, eigenlijk per ongeluk bij Bankstyle (twee dorpen verderop) binnengelopen. Gelukkig maar! Een vriendelijke, enthousiaste verkoper met veel vakkennis en geduld heeft me geholpen de perfecte bank samen te stellen uit onderdelen van de banken die in de sfeervolle showroom staan. Vanmorgen is de bank gebracht (spannend! want er was geen voorbeeld en ik had specifieke wensen voor deze bank). Door twee heel sympathieke bezorgers afgeleverd, die heel voorzichtig waren met mijn spullen toen ze de bank naar binnen brachten. Ontzettend fijn. Fijn klantcontact, ontzettend veel keus, goede service en een heel mooi afgewerkte bank die geweldig zit: ik kan het iedereen aanraden eerst even bij Bankstyle binnen te lopen!

Pim Lorje - Bussum
10/10
Toegevoegd op 13 juni 2022

Super goed geholpen aan een nieuwe stof voor mijn oude stoel, die nu weer een nieuwe stoel is. Fijn advies.

Hetty - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 11 mei 2022

We zijn ontzettend goed geholpen door Arnout. Snelle reacties op vragen per mail of telefonisch en heel geduldig om alles goed door te lopen. Ook bij het uitzoeken van de stof was het fijn dat er goed meegedacht werd. Wij zijn super blij met onze bank, hij zit heerlijk en past perfect bij de andere spullen.

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.