Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBeoordelingen

Klanten aan het woord

Hier vindt u alle reviews die verschillende klanten hebben achtergelaten op onze Facebookpagina of op Google. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle recensies ook echt van klanten zijn die daadwerkelijk te maken hebben gehad met ons als firma. Gelukkig hebben wij vele tevreden klanten en hun reviews hieronder vertegenwoordigen dan ook een goed beeld van onze firma op het gebied van kwaliteit, service, garantie, klantvriendelijkheid en prijs.

Heeft u vragen voor ons waar wij u bij mogen helpen of wenst u een keer een bezoek te brengen aan onze showroom in Huizen? (NH). Neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact opnemen Whatsapp

60 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Sasha - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 10 december 2021

Deze week is onze nieuwe bank van Bankstyle gekomen.
We zijn er heel blij mee, mooie kwaliteit stof en de service was echt top!

Bankstyle is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, goede meubels op maat!

Desiree - Zevenaar
10/10
Toegevoegd op 3 december 2021

Vriendelijke mensen, denken goed mee, mooie bank. Veel verschillende en prachtige stoffen. Echt een aanrader!

Charon Schleedoorn - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 31 oktober 2021

We waren op zoek naar een ronde sofa.
Via internet kwamen we bij Bankstyle terecht. Wat een vriendelijk personeel niks is teveel gevraagd. We kregen allemaal staaltjes stof mee. Ze hadden alle tijd voor ons. Altijd spannend als je wat op maat hebt laten maken of het dan ook wordt zoals je in gedachten hebt. Maar wat is die mooi en wat zijn we er blij mee!
Bedankt voor de goede Service Bankstyle.

Jonice van de Venne - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 22 oktober 2021

Je weet pas écht of een bedrijf goed is als er iets 'mis' gaat. De bank werd op dinsdag geleverd. Helemaal blij met de nieuwe bank. De bank kwam ook netjes binnen de levertijd. Ook ontzettend goede hulp in de winkel gehad. Geen enkele vraag was te veel. We hadden nog een losse hocker besteld die niet bij de levering van de bank zat. Gebeld en deze was inderdaad per abuis in de fabriek blijven staan, werd dezelfde week nog thuis gebracht. Zo ontzettend netjes en klantvriendelijk geholpen. De chauffeur kwam speciaal 2 uur rijden om onze hocker te brengen. Dit noem ik nou service. Waar mensen werken kan een keer iets over het hoofd worden gezien. Helemaal geen probleem, hoe jullie dit vervolgens hebben opgepakt: chapeau! Geen weken wachten tot men een keer toevallig in de omgeving moet zijn zoals vaak bij andere bedrijven het geval is. Een dikke 10 voor jullie! Wij bevelen jullie aan iedereen aan en komen zelf zeker nog bij jullie terug! Bedankt!

Alice Klootwijk - Rhoon
10/10
Toegevoegd op 7 september 2021

Fijne zaak, goed en vakkundig geholpen! Ruime sortering stoffen en eerlijk advies

Miranda Snijders van Schaik - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 4 augustus 2021

Verleden week zijn wij in deze mooie winkel geweest. We kwamen via het internet bij deze winkel terecht om een buitenbankstel te bestellen. Door de vriendelijke behulpzaamheid van de medewerker hebben we ook nog de een mooie stoel in zwart/wit besteld en van dezelfde stof een eetkamerbank. Nu nog een paar weken wachten voor levering, maar dat hebben we wel over voor zulke mooie spullen.

Esther van den Heuvel - Breda
10/10
Toegevoegd op 3 augustus 2021

Prachtig carpet en barkrukken gekocht. Als je maatwerk wilt voor een redelijke prijs is Bankstyle een echte aanrader. Erg vriendelijk personeel en een goed eerlijk advies en prachtige collectie stoffen. Ze doen wat ze zeggen!

Sandra Nieuweland - Onbekend
10/10
Toegevoegd op 21 juni 2021

Zeer blij met onze nieuwe hoekbank, prachtige velours stof past perfect in onze inrichting! Zeer prettig geholpen in de winkel!

Pieter V - Huizen
10/10
Toegevoegd op 1 juni 2021

Wat zijn wij fijn geholpen! Al lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe inrichting. Hier kwam alles bij elkaar! Een mooie eethoek, vloer en een heerlijk bankstel. We kregen goed advies. Doordat ze goed luisterden en meedachten is de ruimte optimaal benut, maatwerk. Een aanrader!

M. De Leeuw - Oestgeest
10/10
Toegevoegd op 15 mei 2021

Voor de tweede keer een bank en eetkamerstoelen besteld. Erg veel keus en mooie stoffen! Fijne communicatie, goede service en snelle levering!

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.