Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBeoordelingen

Klanten aan het woord

Hier vindt u alle reviews die verschillende klanten hebben achtergelaten op onze Facebookpagina of op Google. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle recensies ook echt van klanten zijn die daadwerkelijk te maken hebben gehad met ons als firma. Gelukkig hebben wij vele tevreden klanten en hun reviews hieronder vertegenwoordigen dan ook een goed beeld van onze firma op het gebied van kwaliteit, service, garantie, klantvriendelijkheid en prijs.

Heeft u vragen voor ons waar wij u bij mogen helpen of wenst u een keer een bezoek te brengen aan onze showroom in Huizen? (NH). Neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact opnemen WhatsApp

94 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Wilm@ Jurjens - Harderwijk
10/10
Toegevoegd op 25 januari 2024

Een heel vriendelijke benadering en erg goed advies. Wij zijn heel blij met de nieuwe bekleding van onze Linteloo bank en eetkamerstoelen.

M. Goossen - Hilversum
9/10
Toegevoegd op 12 oktober 2023

Fijn persoonlijk, vriendelijk en eerlijk advies.
Lekkere zitbank helemaal op maat en naar persoonlijke wens gemaakt!
Zeer tevreden. Een echte aanrader.

Leon Vergnes - -
10/10
Toegevoegd op 20 juli 2023

Arnout heeft ons vanaf het begin goed, kundig en snel geholpen. Het resultaat is GEWELDIG! Wij hebben onze Linteloo bank als niet terug gekregen.

Pien van Twillert - -
10/10
Toegevoegd op 18 juli 2023

Geweldige meubelwinkel met stijlvolle selectie! Uitstekende kwaliteit meubels en zeer behulpzame en vriendelijke mensen. Zeer zeker de moeite waard!

Annette Dusoswa - Almere
9/10
Toegevoegd op 22 juni 2023

Wij zijn heel prettig geholpen, eerlijk en meedenkend. Komen hun afspraken keurig na. En het eindresultaat is echt fantastisch geworden, en zit heerlijk. Ik ben blij dat ik bankstyle heb gevonden. Kortom een aanrader!

Cor Smit - -
10/10
Toegevoegd op 12 mei 2023

Eerlijk gezegd hadden we nog niet eerder van Bankstyle gehoord.
Een recent artikel in de krant over het vijftien jarig jubileum en de opening van de Interieur Style Studio was de "trigger" om eens langs te gaan voor een oriënterend gesprek.
We waren positief verrast over de luxe uitstraling van de showroom en de mooie producten.
Een prettig gesprek met styliste maakte de middag tot een geslaagde kennismaking met Bankstyle, die zeker naar meer smaakt.

De Kamper - -
9/10
Toegevoegd op 9 mei 2023

Hier koop je een bank die volledig naar je zin is, werkelijks alles is mogelijk in iedere kleur en maat. Geen verkooppraatjes maar een vrijblijvend advies. Achteraf spijt dat ik mijn eetkamerstoelen ergens anders besteld heb.

Langendijk - Heerhugowaard
10/10
Toegevoegd op 6 april 2023

Wij waren opzoek naar landelijke barkrukken en kwamen terecht bij Bankstyle. Wat een prachtige winkel! We zijn er heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Niks werd ons opgedrongen, maar wij werden vanzelf enthousiast over de prachtige meubels die in de winkel staan.

Naast de barkrukken, hebben we ook de mooie wandkast, bankstel, bijzettafels, vloerlamp en de mooie schilderijen, die in de winkel hangen, gekocht. De medewerkers hebben van begin tot levering met ons meegedacht, waardoor wij er alle vertrouwen in hadden dat het heel mooi zou worden. Ook de medewerkers die de meubels kwamen brengen waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Wij zijn super blij met onze mooie meubels.

Marieke Tjaarda - -
10/10
Toegevoegd op 23 maart 2023

Super fijn bedrijf! Meedenkend, behulpzaam en super vriendelijke! Echt een aanrader!!!

Ilja Hartung - -
10/10
Toegevoegd op 11 maart 2023

Super blij mee! Prachtige banken en uiteraard zeer fijn bedrijf in zowel communicatie als goede adviezen. Aanrader voor al uw maatwerk bankstellen.

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.