Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBeoordelingen

Klanten aan het woord

Hier vindt u alle reviews die verschillende klanten hebben achtergelaten op onze Facebookpagina of op Google. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle recensies ook echt van klanten zijn die daadwerkelijk te maken hebben gehad met ons als firma. Gelukkig hebben wij vele tevreden klanten en hun reviews hieronder vertegenwoordigen dan ook een goed beeld van onze firma op het gebied van kwaliteit, service, garantie, klantvriendelijkheid en prijs.

Heeft u vragen voor ons waar wij u bij mogen helpen of wenst u een keer een bezoek te brengen aan onze showroom in Huizen? (NH). Neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact opnemen Whatsapp

83 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Manon Punt - -
10/10
Toegevoegd op 11 januari 2023

Als je op zoek bent naar een meubel dat echt bij al je wensen past, is Bankstyle de perfecte winkel. We werden heel vriendelijk geholpen door de verkopers, die onze ideeen moeiteloos wisten te vertalen naar een concreet ontwerp. Met hun inzicht en ervaring kwamen we tot een stijlvolle hoekbank op maat, met een los te koppelen hocker. Niet zomaar een bank uit een showroom dus, maar echt afgestemd op onze eigen wensen en mogelijkheden. Bovendien milieubewust, omdat de bank op bestelling wordt gemaakt en er zo geen onnodige voorraad geproduceerd wordt.
Onze nieuwe bank is van topkwaliteit, met een duurzame, zacht lederen bekleding, die zichtbaar met oog voor detail gemaakt is door mensen die werkelijk hun vak verstaan. Fantastisch!

Patrick Meijer - Huizen
10/10
Toegevoegd op 19 november 2022

Wat een service levert dit bedrijf, echt fantastisch. Van te voren veel hulp bij het uitzoeken van de juiste meubels en na als extra service onze zittingen van de eetkamerstoelen laten verstevigen. Top bedrijf, aanrader voor een ieder!

Wesley Spronk - -
10/10
Toegevoegd op 10 november 2022

Onze gehele inboedel besteld. Van begin tot eind perfect geholpen. Levering wat uitstellen omdat de woning nog niet klaar was, was ook geen probleem.
Zeer tevreden over de gang van zaken, de klantenservice en de kwaliteit van de spullen!
Kwaliteit tegen een goede prijs!

Saskia Exterkate - -
10/10
Toegevoegd op 21 oktober 2022

Fantastische zaak met mooie collectie. Vakmanschap op alle gebieden. Top informatie, communicatie en alle afspraken worden vanzelfsprekend, conform afspraak, nagekomen. Waar vind je dat nog! Absolute aanrader en een extra compliment aan verkopen Arnout Eggen! Wij komen hier zeker terug.

Erika de Vries - -
10/10
Toegevoegd op 20 oktober 2022

Via een vriendin bij Bankstyle terecht gekomen, en daar onze bank en bijpassende vloerkleed besteld. Het eerste gevoel was goed, de bank die daar stond was ook gelijk van Mooi! En ook het gesprek met Ben en alle uitleg die we kregen gaf ons de doorslag om niet verder te zoeken! We tellen de weken af.

Bart Alst - -
10/10
Toegevoegd op 29 september 2022

Als je het over gastvrijheid en vriendelijk hebt, dan moet je bij Bankstyle zijn! Een plezier om langs te komen waarbij al je wensen voor maatwerk meubilair wordt gerealiseerd. Aanrader!

Van der Vaart - -
10/10
Toegevoegd op 25 september 2022

Afgelopen week is mijn bank afgeleverd, ze hebben hun woorden waargemaakt. Wat is dit een mooie bank geworden. Ben er super blij mee. Snelle levering en van top kwaliteit en precies zoals afgesproken. Je wordt vriendelijk geholpen in de winkel en ze nemen alle tijd voor je zonder te pushen dat ze je iets willen verkopen. Ga hier nog jaren van genieten.

Bart Evers - -
10/10
Toegevoegd op 22 september 2022

Wij hebben een bank en een vloerkleed gekocht bij Bankstyle. Ben heeft het ons een stuk makkelijker gemaakt om een keuze te maken. Dik tevreden en zeker een aanrader om heen te gaan.

TofikB - -
10/10
Toegevoegd op 8 september 2022

Prachtige voetenbank besteld. Veel sneller geleverd dan we dachten. Bankstyle geeft je advies en levert super mooi meubilair. Top!

Nellie - -
10/10
Toegevoegd op 10 augustus 2022

6 jaar geleden een bank gekocht, vandaag de dag nog steeds super blij mee! De stof is nog steeds mooi en de bank zakt ook niet in. Ook mega blij met de goede service van deze zaak, bij het verschuiven van de bank brak er een klein schroefje af (door het klik systeem kan je de bank uit elkaar klikken erg handig) hiervoor even gebeld of ze dit konden maken, was geen probleem er werd kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd! Kortom nog steeds erg blij en onze volgende bank kopen we zeker weer hier.

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.