Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeContactBankstyle CBW erkend

Bankstyle CBW erkend

Bankstyle is door het CBW erkend, de algemene meubelbranche organisatie

Bankstyle is een CBW erkende organisatie. Dit heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u als eindgebruiker meer zekerheid. Organisaties die CBW erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de eindgebruiker extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij het verstrekken van uw opdracht, ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, garantie enzovoort.

Voordelen van CBW erkende meubelzaak

Zo bent u verzekerd van een goede service en garantie bij Bankstyle. Bankstyle bied garantie volgens de gestelde voorwaarden van het CBW. Hierdoor heeft u de zekerheid dat er bij de garantie altijd gehandeld word naar de door CBW opgestelde voorwaarden.

Ook met zaken zoals de aanbetaling en dergelijke bent u zeker van een goede afhandeling. Mocht er bijv. iets bij ons iets als een falliesement plaatsvinden dan bent u altijd verzekerd van uw aanbetaling. U krijgt deze namelijk van het CBW terug en deze kunt u weer bij een andere meubelzaak (Aangesloten bij het CBW) uitgeven. Zo hoeft u zich nooit druk te maken over dit soort zaken.

Dus wees verstandig en doe alleen zaken met CBW erkende meubelzaken zodat altijd verzekerd bent van een correcte afhandeling van zaken. Zoals u daar bij Bankstyle ook met zekerheid van uit kunt gaan.

Contact opnemen

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.