Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenWandbank op maat Bram

Wandbank op maat Bram

Wandbank op maat Bram

Wandbank op maat Bram

Naast eetkamerstoelen, eetkamerbanken en eettafels verkopen wij ook wandbanken op maat! Deze wandbanken kunnen in elke breedte vervaardigd worden. Wenst u een wandbank van 160cm breed? Dat kan, wenst u een wandbank van 300 cm breed? Ook dat kan!

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en daardoor weet u altijd dat u vindt wat u zoekt bij ons. U koopt namelijk niet iets wat ongeveer is wat u zoekt, u koopt iets dat u helemaal zelf samenstelt en daardoor dus altijd is wat u zoekt.

U kunt bij de wandbank kiezen uit verscheidene opties. Zo kunt u kiezen voor een wel/niet gecapitonneerde rugleuning daarnaast kunt u kiezen uit wel/geen armleuning beide zijn opties die de uitstraling van de bank drastisch veranderen. De bank komt er dus uit te zien zoals u het wenst. U geeft aan wat u wilt, wij bouwen het voor u. Zo simpel is het!

Details wandbank op maat Bram

Maar wat bepaalt nu meer de uitstraling dan de stof en de kleur? Niks! Vandaar dat wij ook een gigantisch aanbod hebben op dit gebied. Wij hebben tot wel 900 verschillende kleuren in 150 verschillende soorten, de stof en de kleur zult u dus bij ons ook altijd uitkomen! Dus stop met zoeken naar dat ene meubelstuk dat ongeveer in de buurt komt van wat u zoekt! Want wij maken meubels op bestelling en dus puur naar uw wens.

Levertijd wandbank op maat Bram

De standaard levertijd van een dergelijk meubelstuk bij ons is 6 tot 8 weken. Hier krijgt u wel een hoogwaardig maatwerk product van een uitzonderlijke kwaliteit! Dus neem snel contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. U bent uiteraard ook zonder afspraak welkom. Wenst u stalen te ontvangen? Of een prijsopgave aan te vragen dan kunt u het onderstaande formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035 – 75 13 098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.