Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenHorecabanken maatwerk

Horecabanken maatwerk

Horecabanken maatwerk

Horecabanken maatwerk

Wij maken horecabanken volledig op maat zowel voor horeca zaken als voor particulieren thuis. De trend van het gebruiken van eetkamerbanken wordt steeds groter. Het is een leuke en speelse manier om uw eet/woonkamer eens te voorzien van een nieuwe impuls met een compleet andere uitstraling. Wij maken de horecabanken in Nederland! Hierdoor kunnen wij u vele mogelijkheden bieden omtrent dit meubelstuk.

Zo kunnen wij onze horecabanken leveren in een sfeervolle warme lederlook maar ook in luxueuze skai of veloursstof. Het is maar net wat uw smaak is en welke kleuren en stoffen u al hanteert in de ruimte waar de eetkamerbank geplaatst moet worden. Echter hebben wij 900 verschillende kleuren in ons assortiment, hierdoor weet u zeker dat u altijd de gewenste kleur/stof kunt vinden bij ons. Benieuwd naar al onze kleuren en stoffen? Maak dan eens een afspraak bij ons in de showroom om de stoffen te bekijken en de mogelijkheden door te spreken. Tevens kunnen wij u ook enkele stofstalen doen toekomen.

Details horecabanken maatwerk 

Hierboven vindt u enkele voorbeelden van eetkamerbanken die wij in het verleden hebben mogen creëren voor onze klanten. Heeft u nou ergens iets heel moois gezien en wilt u dat ook laten fabriceren? Neem dan vooral even contact met ons op. Er zijn vaak een hele hoop dingen mogelijk!

Zo kunt u bij ons uw one-of-a-kind eetkamerbank laten fabriceren. Exact naar uw eigen wensen en smaak. Om erachter te komen of iets mogelijk is of niet raden wij u aan om een e-mail met een foto toe te zenden zodat wij kunnen zien wat u voor ogen heeft en wat daarbinnen de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Levertijd Horecabanken maatwerk

De levertijd van dit soort producten is lastig aangezien elk maatwerk product specifieke eisen met zich meedraagt die ervoor kunnen zorgen dat het productieproces vertraagd of versnel word! Een gemiddelde levertijd is bij onze firma 6 tot 8 weken echter is dit dus onder voorbehoud afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen etc. vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of neem even telefonisch contact met ons op via: 035 – 751 3098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.