Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeGordijnen

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van elk interieur. Ze bieden niet alleen privacy, maar dragen ook bij aan de sfeer en inrichting van uw interieur. Als u op zoek bent naar een raamdecoratie die perfect aansluit bij uw stijl en voorkeuren, zijn gordijnen op maat de ideale oplossing!

De gordijnen worden door onze professionals bij u thuis ingemeten, zodat u er zeker van bent dat ze perfect passen. Naast deze service komen zij de gordijnen na fabricage ook nog bij u thuis ophangen.

Waar moet u op letten bij het kiezen van gordijnen op maat?

Er zijn maar een paar dingen waar je op moet letten bij het kiezen van gordijnen op maat. Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste stof. Wilt u doorschijnende of verduisterende gordijnen? En welke textuur past het beste bij uw interieur? Ook de functionaliteit van de gordijnen is belangrijk. Zo zijn verduisterende gordijnen ideaal voor de slaapkamer, terwijl lichtdoorlatende gordijnen het beste zijn voor woonkamers en keukens.

Verduisterende gordijnen

Een groot voordeel van verduisterende gordijnen is dat ze, naast verduisteren, ook een geluidswerende en isolerende functie hebben. Isolerende gordijnen zorgen in elk seizoen voor de ideale temperatuur. Hoe dikker de stof, des te meer isolatie het gordijn geeft.

Overgordijnen

De meest sfeervolle raambekleding is toch wel het overgordijn. Ideaal voor ’s avonds, wanneer je rustig op de bank zit en geen gegluur wil. Maar ook als je jouw slaapkamer heerlijk wil verduisteren. Met overgordijnen kunt u net die romantische touch aan uw interieur geven.

Inbetween gordijnen

Wanneer vitrage wellicht net wat te transparant is en overgordijnen te lichtdicht, kunt u kiezen voor inbetween gordijnen. Bij deze stof valt het daglicht alsnog de ruimte binnen en biedt het gordijn de hele dag de gewenste privacy.

Onze inbetween gordijnen zijn ook geschikt om te combineren met raamdecoratie zoals plisségordijnen of houten jaloezieën. Zo heeft u nog meer invloed op de lichtinval en privacy. Door te combineren met verschillende soorten raamdecoratie creëert u een gezellig geheel. Ideaal voor een modern of landelijk interieur, maar ook om een industrieel interieur wat meer sfeer te geven.

Voordelen gordijnen op maat

Maatwerk gordijnen bieden vele voordelen ten opzichte van standaard gordijnen. Het grootste voordeel is dat ze perfect aansluiten bij uw ramen en interieurstijl. Standaard gordijnen hebben standaard maten, waardoor ze niet altijd goed passen bij uw raamafmetingen. Maatwerk gordijnen zijn speciaal afgestemd op uw ramen, zodat ze perfect passen en er geen kieren of plooien ontwikkelen.

Een ander voordeel van gordijnen op maat is dat u kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan stoffen, kleuren en patronen. Standaard gordijnen beperken u vaak tot een klein aantal maten en kleuren. Bij gordijnen op maat, kunt u kiezen uit vele stoffen, kleuren en dessins. Daardoor kunt u de gordijnen perfect afstemmen op uw eigen smaak en inrichting.

Onze gordijnen op maat zijn van hoogwaardige kwaliteit. U bent verzekerd van betrouwbare producten van hoge kwaliteit, omdat ze met zorg en vakmanschap worden gemaakt. Zo gaan uw gordijnen jarenlang mee, en kunt u heel lang genieten van de mooie uitstraling van uw raamdecoratie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag. Wenst u liever eens bij ons in de showroom in Huizen (NH) langs te komen om alles door te spreken? U bent van harte welkom! Bel naar 035-7513087 of stuur een mail naar [email protected]

Contact opnemen WhatsApp 

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.