Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenLuxe eetkamerbank Ingeborg

Luxe eetkamerbank Ingeborg

Luxe eetkamerbank Ingeborg

Luxe eetkamerbank Ingeborg

De luxe eetkamerbank Ingeborg is een pracht exemplaar voor uw interieur. Of hij nu in de open keuken of in de eetkamer staat, hij is een echte eye-catcher. De luxe eetkamerbank is ook uiterst goed te gebruiken in uw horeca en/of hotel gelegenheid. Bij Bankstyle zit u niet vast aan een standaard afmeting. De afmetingen kunt u bij ons zelf bepalen, omdat Bankstyle een zeer aantrekkelijk maatwerk concept aanbiedt.

Details luxe eetkamerbank Ingeborg

De luxe eetkamerbank is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen. De stoffen zijn zowel in onze showroom te bezichtigen als online. Heeft u niet de mogelijkheid om de stof bij ons in de showroom te bezichtigen, vraag dan een gratis stofstaal aan.

U selecteert de kleurtint(en) en de stof, wij knippen deze voor u uit en sturen de stoffen naar uw huisadres toe. Het aanvragen van een stofstaal is geheel gratis. De eetkamerbank is geheel op maat te vervaardigen, dit houdt in dat u zich niet aan de standaard afmetingen hoeft te houden. Een voordeel van maatwerk: De wandbank past altijd precies aan uw eettafel en/of wand. 

Levertijd luxe eetkamerbank

De levertijd van de luxe eetkamerbank bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, wij zullen hier dan zo snel mogelijk op terugkomen voor u. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.