Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInterieuradvies op maat

 

Interieuradvies op maat

Onze interieurstyliste neemt uitgebreid de tijd voor u om de basis van uw interieur samen te stellen. Afhankelijk van uw keuze kan u in 1 á 2 uur tijd tot een mooi interieuradvies komen. Van een kleurenplan met verf of behang tot het uitzoeken van stoffering bank en/of fauteuils, vloeren, vloerkleden, gordijnstoffen, kortom alles komt aan bod. Met een uitgebreid kleuren- en materialenplan weet u precies wat de juiste keuzes zijn voor de wand-, vloer-, en raambekleding van uw nieuwe interieur. Door middel van een compleet moodboard van de uitgekozen stalen krijgt u al gelijk een idee hoe het eruit gaat zien. 

Samen met onze styliste ervaart u het gemak van werken met een interieur expert. Bespaar kostbare tijd en geniet van het proces waarin u geadviseerd en begeleid wordt de juiste keuze voor uw interieur te maken. Wij vertalen uw wensen in een compleet interieurplan. Heef u verhuisplannen of wilt u het thuis helemaal anders? Maak snel een afspraak. Onze studio kijkt verder dan alleen meubels, en werkt uw favoriete stijl uit tot een compleet plan. Zo kunnen wij u van A-Z ontzorgen van vloer, gordijn tot onze bekende luxe meubels en alles daaromheen! Kijk voor meer informatie op InterieurStyle studio| Van plan tot realisatie

 

Contactformulier WhatsApp 

 
Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.