Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStofferenHerstofferen bank

Stoffering of herstofferen van meubilair:

Een stoffering van meubels is een uitkomst wanneer u tijdloze meubels heeft van goede kwaliteit. Want de meubels zelf gaan vaak langer mee dan de bekleding. Wanneer de stoel of bank nog in prima conditie verkeerd, is de stof na een aantal jaren vaak wat smoezelig, verkleurd of flets geworden. Een herstoffering is dan een uitkomst. Vooral bij merk- en designbanken is herstofferen vaak goedkoper dan een nieuwe kopen. Wij stofferen vooral merkmeubels van Linteloo (bijvoorbeeld model Easy Living), Gelderland en Rolf Benz.

Herstofferen, zo werkt het:

Uw bank ziet er weer fris uit met een nieuwe stoffering! Een bankstel herstofferen is een precieze klus, die u daarom liever laat uitvoeren door een vakman. Onze stoffeerder brengt moeilijke hoekjes, knopen en biezen moeiteloos in het model. Hij geeft uw oude bank in een handomdraai een nieuwe look. Mail ons een foto van uw bank, schrijf de afmetingen van uw bankstel in de e-mail en vertel ons welke stof uw voorkeur heeft. Wij sturen u graag een prijsopgaaf en een staaltje stof toe, zodat u weet wat uw ‘nieuwe’ bank of stoel zal kosten.

Naast stoffering ook materiaal en vulling

Alle (landelijke) bankstellen van Bankstyle zijn te verkrijgen in meer dan 400 kleuren en vele verschillende stoffen. Koopt u een nieuwe bank, dan kiest u in onze showroom eerst een bankstel en daarna de stof. Wilt u echter uw stoel of bank laten herstofferen dan sturen wij u een stukje stof toe.

U kunt de stof voelen en testen, bovendien ziet u meteen of de gekozen stofkleur bij uw interieur past. Naast de kleur kiest u bij Bankstyle ook zelf het materiaal en de vulling. Qua bekleding hebben we keuze uit linnen, polyester, katoen, treyira cs, wol of leder. Qua vulsel adviseren wij een harde zitting bij rugklachten en een zachtere zitting, wanneer u lekker weg wilt zakken en loungen… Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of bel voor een vrijblijvend advies.

Herstoffering aanvragen

Wilt u uw bankstel opnieuw laten stofferen? Heeft u vragen, wilt u een proefstukje stof ontvangen? Geen probleem! Bel of app naar: 035 – 75 13 098. Na het invullen van onderstaande formulier krijgt u snel mogelijk een e-mail van ons. U kunt hier ook een foto bijvoegen van uw bankstel.

LET OP: U kunt alleen .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp bestanden uploaden die kleiner zijn dan 4,00 Mb

LET OP: U kunt alleen .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp bestanden uploaden die kleiner zijn dan 4,00 Mb

LET OP: U kunt alleen .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp bestanden uploaden die kleiner zijn dan 4,00 Mb

 
Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.