Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairBedden op maat

Bed op maat 

Luxe-bed-met-hoofdbord-op-maat

Maatwerk bedden

Wij zouden Bankstyle niet zijn als wij niet onze bedden ook op maat maken. U kunt uw bed bij ons volledig op maat samen laten stellen. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren.
U kunt uw bed laten stofferen in een luxe velours stof of juist in een mooie natuurlijke Linnen-katoen stof.

De bedden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd, hierdoor bent u verzekerd van een goede service en een snelle levering. Doordat wij direct vanuit de fabriek aan u leveren kunnen wij dit ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen voor u doen. Benieuwd naar de prijzen? Vul dan het onderstaande contactformulier in met uw wensen en dan komen wij daar zo snel mogelijk op terug voor u.

Maatwerk: Alle maten, modellen en varianten mogelijk

Met op maat, bedoelen wij ook echt op maat! U kunt alle afmetingen van het bed volledig op maat laten maken. Zo kunt u het onderstel in elke afmeting laten leveren. Maar ook de maten van het hoofdbord en het eventuele voetenbord kunt u helemaal zelf bepalen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw bed exact in een dakkapel plaatsen.

Daarnaast kunt u bij ons praktisch elk model laten maken, ziet u uw gewenste model er niet tussen staan? Stuur ons vooral even een foto toe van het soort model dat u in gedachte heeft en 9 van de 10 keer kunnen wij dit gewoon voor u op maat maken!

Levertijd en bezichtiging bed op maat

De standaard levertijd van onze bedden bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Mede dankzij onze Nederlandse productie kunnen wij onze maatwerk meubelstukken dusdanig snel leveren.

Daarnaast kunt u ook bij ons in de showroom komen kijken naar een bed en de mogelijke kleuren. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen (NH). Wij raden u altijd wel aan van te voren even te bellen als u eraan komt. Wenst u een afspraak in te plannen voor het bezoek aan de showroom of heeft u een vraag omtrent het een of ander? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.