Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank op maat

Bankstellen op maat

Opzoek naar bank op maat? Hier vindt u al onze modellen banken op maat en hoekbanken die volledig op maat vervaardigd kunnen worden! Bij ons is een bank op maat zijn te verkrijgen in elke gewenste afmeting, daarnaast heeft u bij ons de keuze uit zo’n 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen voor uw bank op maat.

De diepte en zithoogte

Waar moet u allemaal rekening mee houden als het gaat om een bank op maat? Het is uiteraard belangrijk dat u de juiste keuzes maakt bij het samenstellen van uw bank op maat. Maar wat is bijvoorbeeld voor u een prettige diepte? Voor langere mensen is vaak een iets diepere zit wenselijk. Misschien bent u juist iets korter dan zou een minder diepen zit weer meer aan te raden zijn voor u. Tenslotte kunt u bij ons de bank helemaal naar wens laten maken. Bovendien zijn er bij banken op maat andere belangrijke aspecten waar u rekening mee moet houden, de zithoogte is net zo cruciaal als de zitdiepte. Eigenlijk geld hier weer hetzelfde voor als bovenstaande. Bovendien als u iets langer bent dan is een hogere zitting waarschijnlijk prettiger voor u, misschien bent u iets korter dan zou een lagere zitting weer plezieriger voor u zijn. Ook oudere mensen zijn vaak geneigd naar een hogere zitting omdat zij dan weer makkelijker uit de bank komen na het zitten.

De gewenste maten en persoonlijke wensen

Daarnaast is het van belang dat u goed kijkt naar wat de wenselijke buitenmaten voor uw bankstel zijn, de wenselijke buitenmaten bepalen uiteindelijk ook weer uw inwendige maten (Wat voor kussen maten u krijgt). Bij de bank op maat kunt u de bank helemaal naar uw eigen wensen samenstellen, hierdoor bied de bank u altijd het ideale zitcomfort voor u! Verder kijken wij naar uw persoonlijke wensen. Wellicht houd u van een stevige vulling, of juist een zachte? U heeft hier ruim de keuze uit. Voor sommige mensen is een ondiepe bank heerlijk terwijl andere houden van dat echte lounge effect, bij ons kunt u beide in de bank laten creëren. 

  • Elke maat naar uw keuze is mogelijk
  • Elk model is ook als hoekbank, longchairbank of U-bank te vervaardigen
  • Ons assortiment bestaat uit meer dan 900 kleuren en 150 stoffen
  • Ook de verschillende vullingen kunt u zelf geheel bepalen, wij hebben er maar liefst 5
  • Wat voor diepte vind u prettig? U kunt kiezen uit verschillende dieptes voor het ideale zitcomfort

Minotti stijl bank > De Minotti stijl bank op maat is een luxueuze bank! De bank heeft een tijdloze uitstraling en is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen

Elementen bank op maat > De elementen bank op maat comfortabele en luxueuze bank! Deze bank past perfect binnen een verschillende interieurstijlen. Uiteraard maken wij deze bank op maat in meer dan 1.000 kleuren en stoffen.

Industriele bank op maat > De Industriele bank op maat is een tijdloze en strakke bank! Uiteraard maken wij deze bank op maat in meer dan 1.000 kleuren en stoffen. Benieuwd? Klik dan verder!

Landelijk bankstel Barbara > Het landelijke bankstel Barbara is een prachtige en sfeervolle bank! Deze bank past perfect binnen een landelijk interieur. Ook deze bank kan natuurlijk in 900 kleuren en 150 stoffen geleverd worden, net zoals bij al onze bankstellen op maat.

Style & Luxury bankstellen > Onze Style & Luxury bankstellen vallen onder het luxe segment van onze collectie! Deze schitterende velours bankstellen brengen een luxe en stijlvolle uitstraling direct naar uw woning. Bekijk hier de bankstellen.

Landelijke bank Ingeborg > Bankstel Ingeborg is een bankstel met een stoere doch sfeervolle uitstraling! Het bankstel kan zowel met een losse als een vaste stoffering gefabriceerd worden. Ook kan deze in alle afmetingen gefabriceerd worden, zoals al onze bankstellen op maat

Bankstel met knopen Marylin > Bankstel Marylin is een prachtig strakke bank met knopen in de rugkussens (Optioneel). Wilt u de strakke lijnen in uw woonruimte zo houden? Dat kan met deze oogstrelende bank! Bekijk de opties van deze bank

Modern bankstel G-Brittain > Bankstel Great-Brittain is een moderne bank met strakke lijnen. U kunt kiezen voor een losse hoes of een vaste stoffering. Dit veranderdt het beeld van dit bankstel natuurlijk compleet! Benieuwd? Kijk dan verder naar dit

Bank met knopen Singthon > Bankstel Singthon is een bank met uiterst elegante rondingen! Dit prachtige bankstel kan zowel als fauteuil als een hoekbank gefabriceerd worden, alle afmetingen zijn mogelijk. Bekijk de mogelijkheden omtrent dit bankstel

Lifestyle bankstel Comfort > Dit bankstel is een echte sfeermaker! Het bankstel Comfort heeft strakke lijnen en een dikke bies (Optioneel). Dit te samen vormt een zeer elegante combinatie. En natuurlijk zijn ook bij dit bankstel 900 kleuren mogelijk.

Bioscoopbanken op maat > Gaat u voor pure luxe? Dan is deze bioscoopbanken op maat precies wat u nodig heeft. Deze fraaie bank heeft een zeer stijlvolle en luxueuze uitstraling, is volledig op maat te maken en is te verkrijgen in 900 kleuren en 150 stoffen!

Lifestyle bankstel Comfort > Dit bankstel is een echte sfeermaker! Het bankstel Comfort heeft strakke lijnen en een dikke bies (Optioneel). Dit te samen vormt een zeer elegante combinatie. En natuurlijk zijn ook bij dit bankstel 900 kleuren mogelijk.

Longchairbanken op maat > Naast hoekbanken maken wij ook schitterende bankstellen met een longchair gedeelte eraan. Hier kunt u heerlijk in wegzakken om eens even goed te ontspannen. Bekijk hier de mogelijkheden

Strak bankstel Kingsize > Dit bankstel heeft door haar strakke lijnen en haar rechte leuningen een mooie en moderne look! De bank kan gestoffeerd worden in 900 kleuren en daarnaast kunt u alle afmetingen volledig zelf bepalen, u vindt hier alle informatie.

Moderne bank Acapluco > Bankstel Acapulco is een bankstel om over naar huis te schrijven, de elegante leuningen geven een sfeervolle uitstraling. U kunt dit bankstel laten fabriceren in uw favoriete kleur! Klik hier.

Bankstyle inspiraties > Op zoek naar wat inspiratie? Dan is deze pagina echt iets voor u! Hier vindt u een hoop foto’s van bankstellen op maat die wij in het verleden hebben mogen creëren voor onze klanten. Bekijk hier al deze foto’s

Eetkamerbanken op maat >  Wij maken ook prachtige eetkamerbanken op maat in 900 kleuren! Bent u benieuwd naar onze eetkamerbanken? Klik dan hier.

Buitenbank op maat > Wij maken ook prachtige Buitenbanken op maat in 400 kleuren! Bent u benieuwd naar onze eetkamerbanken? Klik dan hier.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp