Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maat

Op zoek naar een bank op maat?

Hier vindt u al onze modellen banken op maat en hoekbanken die volledig op maat vervaardigd kunnen worden! Bij ons is een bank op maat te verkrijgen in elke gewenste afmeting, daarnaast heeft u bij ons de keuze uit zo’n 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen voor uw bank op maat.

De diepte en zithoogte

Waar moet u allemaal rekening mee houden als het gaat om een bank op maat? Het is uiteraard belangrijk dat u de juiste keuzes maakt bij het samenstellen van uw bank op maat. Maar wat is bijvoorbeeld voor u een prettige diepte? Voor langere mensen is vaak een iets diepere zit wenselijk. Misschien bent u juist iets korter dan zou een minder diepe zit weer meer aan te raden zijn voor u. Tenslotte kunt u bij ons de bank helemaal naar wens laten maken.

Bovendien zijn er bij banken op maat andere belangrijke aspecten waar u rekening mee moet houden, de zithoogte is net zo cruciaal als de zitdiepte. Eigenlijk geldt hier weer hetzelfde voor als bovenstaande. Als u iets langer bent dan is een hogere zitting waarschijnlijk prettiger voor u, misschien bent u iets korter dan zou een lagere zitting weer plezieriger voor u zijn. Ook oudere mensen zijn vaak geneigd naar een hogere zitting omdat zij dan weer makkelijker uit de bank komen na het zitten.

De gewenste maten en persoonlijke wensen

Tevens is het van belang dat u goed kijkt naar wat de wenselijke buitenmaten voor uw bankstel zijn, de buitenmaten bepalen uiteindelijk ook weer uw inwendige maten (wat voor kussen maten u krijgt). Bij de bank op maat kunt u de bank helemaal naar uw eigen wensen samenstellen, hierdoor biedt de bank altijd het ideale zitcomfort voor u! Verder kijken wij naar uw persoonlijke voorkeuren. Wellicht houdt u van een stevige vulling, of juist een zachte? U heeft hier ruim de keuze uit. Voor sommige mensen is een ondiepe bank heerlijk terwijl andere houden van dat echte lounge effect, bij ons kunt u beide in de bank laten creëren. 

  • Elke maat naar uw keuze is mogelijk
  • Elk model is ook als hoekbank, longchairbank of U-bank te vervaardigen
  • Ons stoffenassortiment bestaat uit meer dan 1.000 verschillende stoffen
  • Ook de verschillende vullingen kunt u zelf geheel bepalen, wij hebben er maar liefst 5
  • Wat voor diepte vindt u prettig? U kunt kiezen uit verschillende dieptes voor het ideale zitcomfort

Bekijk projecten Offerte aanvragen

Wat zijn maatwerk banken?

Wij maken bankstellen volledig op maat. Hierdoor kunt u alle afmetingen zelf bepalen. Zo kunt u kiezen uit alle mogelijke breedtes, verschillende zitvullingen, zitdieptes, zithoogtes en nog veel meer.

Tevens heeft u keuze uit allemaal opties als verschillende rugkussens, wel/geen knopen, wel/geen losse hoes en ga zo maar door. U stelt echt uw eigen bankstel samen en wij bouwen het vervolgens voor u. Benieuwd naar onze modellen? Bekijk dan onze banken op maat via de onderstaande knop

 Neem contact op

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.