Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenEetkamerbank verticale banen

Eetkamerbank verticale banen

Eetkamerbank verticale banen

Eetkamerbank verticale banen

Maak uw eetkamer nog gezelliger met deze prachtige eetkamerbank met verticale banen! Door de verticale banen heeft deze eetkamerbank een prachtige uitstraling. Het maakt de eetkamerbank net anders dan andere banken. Elke bank is uniek door de ruime keuze aan stoffen en kleuren. Combineer deze eetkamerbank met een van onze tafels op maat.

Eetkamerbank verticale banen op maat


De eetkamerbank met verticale banen is op maat te maken in bijna alle afmetingen! Wij leveren de eetkamerbank direct uit de fabriek, hierdoor heeft u veel keuzes die u kunt maken. Zo kunt u zelf de afmetingen kiezen waardoor u de eetkamerbank naadloos kunt laten aansluiten op uw eettafel.
Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen, waaronder prachtige velours, skai of lederlook stoffen.

Levertijd ronde eetkamerbank op maat 

De ronde eetkamerbank heeft een gemiddelde levertijd van een 6 tot 8 weken. Heeft u vragen omtrent de eetkamerbank of wilt u een afspraak maken om de eetkamerbank te bezichtigen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of bel ons: 035 751 3098

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.