Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenLandelijke wandbank Boston

Landelijke wandbank Boston

Landelijke wandbank Boston

Landelijke wandbank Boston

De landelijke wandbank Boston is een pracht exemplaar voor aan uw wand. Vul een lege muur op met een prachtige wandbank (eetkamerbank). De wandbank Boston zal de blikvanger in uw huis zijn. De landelijke wandbank is ook uiterst goed te gebruiken in uw horeca en/of hotel gelegenheid. Bij Bankstyle zit u niet vast aan een standaard afmeting. De afmetingen kunt u bij ons zelf bepalen, omdat Bankstyle een zeer aantrekkelijk maatwerk concept aanbiedt.

Details landelijke wandbank Boston

De landelijke wandbank is verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren, en circa 150 verschillende stoffen. De stoffen zijn zowel in onze showroom te bezichtigen als online. Heeft u niet de mogelijkheid om de stof bij ons in de showroom te bezichtigen, vraag dan een stofstaal aan.

U selecteert de kleurtint(en) en de stof, wij knippen deze voor u uit en sturen de stoffen naar uw huisadres toe. U heeft tevens keuze uit de pootkleuren: Zwart, Wengé en Blank. De wandbank is geheel op maat te vervaardigen, dit houdt in dat u zich niet aan de standaard afmetingen hoeft te houden. Een voordeel van maatwerk: De wandbank past altijd precies aan uw eettafel en/of wand. 

Levertijd landelijke wandbank

De levertijd van de landelijke wand bank, in de Riviera Maison stijl, bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, wij zullen hier dan zo snel mogelijk op terugkomen voor u. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.