Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairOutdoor kussens op maat

Outdoor kussens op maat

Wij produceren en stofferen schitterende outdoorkussens. Deze outdoorkussens kunt u het gehele jaar buiten laten liggen en hoeft u dus niet naar binnen te halen als er regen word verwacht. 

Maatwerk outdoorkussens
Al onze outdoor kussens zijn volledig op maat te vervaardigen. Wij kunnen ze dus in elke gewenste breedte en diepte leveren. Op deze manier kunnen wij de kussens altijd naadloos laten aansluiten op uw buitenbank. Maatwerk outdoorkussens resulteren uiteindelijk altijd in het mooiste eindresultaat!

Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit meer dan 400 kleuren en verschillende outdoor stoffen, van grof tot fijn geweven, u kunt het allemaal bij ons kiezen en laten produceren zoals u dat in gedachten heeft.


Stoffering outdoorkussens
Wilt u uw huidige outdoorkussens opnieuw laten bekleden door ons? Uiteraard verzorgen wij niet alleen maatwerk outdoorkussens maar kunnen wij uw huidige kussens ook opnieuw stofferen in een van onze stoffen die geschikt zijn voor buitendeurs gebruik.

Prijzen:
De prijzen zijn sterk afhankelijk van het feit of het over nieuwe kussens gaat of kussens die opnieuw bekleed moeten worden. Daarnaast zijn de afmetingen natuurlijk ook van invloed op de prijs. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan bij ons een vrijblijvende prijsopgave aan via: 

Whatsapp  Mail ons!

 

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.