Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieBasic chique

Basic chique stijl 

Deze schitterende stijl heeft een chiqué maar toch strakke uitstraling. Het gaat uit van de basis waarin de term rust de uitstraling van het totaal plaatje het beste vertegenwoordigd. Binnen deze stijl leveren wij vele verschillende meubelstukken. Zo bieden wij u schitterende maatwerk banken, stoelen met strakke uitstraling of bent u juist opzoek naar een mooie eettafel in deze stijl? Wij kunnen u hier allemaal in voorzien!

Basic chique stijl op maat

Al onze meubels in deze stijl zijn volledig op maat te vervaardigen. Hierdoor kunt u het altijd laten aansluiten op de ruimte die u hiervoor in gedachten heeft. Het maatwerk biedt u vele keuzes en mogelijkheden waardoor dit uiteindelijk het ideale zitcomfort aan u zal opleveren.

Daarnaast zijn alle meubels in deze stijl leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. De stof en de kleur die u zoekt moet u dus altijd bij ons kunnen vinden. U heeft de keuze uit vele verschillende stoffen waaronder grove stoffen die een stoere look met zich mee brengen maar ook juist fijne Linnen-katoen stoffen die weer heerlijk zacht aan voelen.

Producten binnen onze Basic chique stijl

Benieuwd naar de verschillende meubelstukken die wij leveren in deze stijl? Via de onderstaande knoppen kunt u gemakkelijk kijken wat voor modellen er bijv. voor onze bankstellen mogelijk zijn maar voor verschillende eettafels en dergelijke. Er zijn nog veel meer mogelijkheden binnen deze collectie, benieuwd wat wij u allemaal kunnen bieden op dit gebied? Neem dan contact met ons op!

Banken op maat Eetkamerstoelen Eetkamertafels

Vragen over onze Basic chique collectie?

Heeft u vragen over onze Basic chique? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.