Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeContactOver ons

Over ons

Onze Bankstellen

Bankstyle biedt maatwerk meubels voor de particulier tegen scherpe prijzen. Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek en hebben daarom geen kosten voor extra schakels in het distributie traject. Daarmee leveren wij hoge kwaliteit voor lage prijzen. Door korte schakels kunnen wij uw bankstel al binnen 4 weken afleveren. Dienstverlening naar onze klant staat voorop.

Persoonlijk contact en degelijke informatie is belangrijk. Wij sturen dan ook graag een stukje stof naar uw huisadres zodat u de stof kunt beoordelen. Tevens krijgt u voor uw aankoop altijd een overzichtelijke offerte met daarin het afgesproken type en kleur. Zo weten wij zeker dat wij leveren wat u heeft gekozen. Alle bankstellen zijn te bezichtigen in Huizen.

Hoe werkt de koop van een bankstel?

Binnen deze website bieden wij u de meest populaire modellen, deze modellen zijn allemaal met stof bekleed maar kunnen ook als een leren bankstel bekleed worden. U vindt op de website een selectie foto’s van de bankstellen. Het is voor ons helaas onmogelijk om bankstellen in iedere mogelijke kleur te tonen. Toch hebben wij verschillende galerijen per bankstel waardoor u een goed beeld krijgt van de verschillende stofmogelijkheden.

Wanneer u een bankstel heeft gekozen kunt in het bovenste menu kiezen om naar meubelstoffen te gaan. Daar kunt u onze stoffen bekijken. De kleuren kunnen op het beeldscherm anders over komen dan op in het echt, daarom sturen wij graag een stukje stof naar uw huisadres, zodat u deze thuis kunt beoordelen. U kunt uiteraard ook een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom, daar weet u zeker dat u uw stof zult vinden, wij hebben namelijk meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren!

Contact opnemen  Banken op maat

Herstofferen bankstel

Naast de verkoop van onze eigen bankstellen assortiment, bieden wij ook herstoffering aan. Zo stofferen wij uw bankstel in meer dan 1.000 verschillende kleuren en leder. U bankstel ziet er weer als nieuw uit naar een herstoffering van Bankstyle!

Prijs aanvragen herstoffering

Bankstellen op maat

Bankstyle kan alle maatprojecten realiseren. U geeft de maten aan ons door en daarna krijgt u van ons een passende offerte. Ook het namaken van andere bankstellen is geen probleem. Dit komt door de samenwerking met onze Nederlandse fabriek. Heeft u vragen neem dan vooral contact met ons op:

Levering van uw bankstel

Wij leveren bankstellen gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken. Mocht u op dit moment geen bankstel hebben en zit er dus spoed achter? Dan kunnen wij er een spoedorder van maken, wij bestellen dan alles los tegen extra kosten, zo heeft u het bankstel binnen 4 weken in uw huis staan. Wel zijn er extra kosten verbonden aan een spoedorder.

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.