Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairEettafels op maat

Eettafels op maat

Een moment geduld alstublieft, het kan even duren voordat de tafel configurator volledig is geladen.

Wij maken bijna alle meubelstukken helemaal op maat. Dan kunnen de eettafels natuurlijk niet achterblijven. Wij maken onze eettafels volledig op maat. Hierbij kunt u kiezen uit alle maten in zowel de lengte, breedte als de hoogte. U kunt de tafel dus helemaal zo op maat laten maken dat die perfect binnen de ruimte past waarvoor u de tafel in gedachten had. Heeft u een bepaalde eetkamerbank in gedachte met een vaste maat? Dan kunt u bij ons de tafel zo laten maken dat die exact daarop aansluit.

Echter zijn de maten niet het enige dat u kunt veranderen aan de tafels. Zo kunt u ook kiezen uit allemaal verschillende tafelbladen en soorten poten. U kunt de tafel laten leveren met houten poten in dezelfde kleur als het tafelblad of een andere kleur. Echter kunt u ook kiezen voor allemaal verschillende stalen poten. Hierin heeft u zowel de keuze uit verschillende kleuren als verschillende modellen. Op deze manier kunt u ze helemaal zo samenstellen dat het precies inspeelt op het geen dat u wenst.

Details eettafels op maat in vele kleuren en modellen

De tafels bieden vele mogelijkheden op het gebied van keuzes. U zult begrijpen dat elke keuze weer een andere prijs met zich mee brengt. Bent u benieuwd wat een tafel met uw formaat en wensen zou kosten? Neemt u dan vooral even contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij kunnen u dan direct informeren over de prijzen en mogelijkheden omtrent de tafel. Hieronder kunt u een hoop foto’s vinden van verschillende tafels en modellen. Tevens kunt u de tafelbladen en de pootkleuren bekijken.

Levertijden eettafels op maat in vele kleuren en modellen

De levertijden van de tafels zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp