Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenEetkamer hoekbank

Eetkamer hoekbank

Eetkamer hoekbank

Eetkamer hoekbank

Onze prachtige collectie eetkamer hoekbanken biedt het ultieme comfort en voegt een vleugje elegantie toe aan uw eetruimte. Of u nu graag gezellig dineert met uw gezin of graag gasten ontvangt voor een feestelijke maaltijd, onze hoekbanken zijn de ideale keuze. Onze eetkamer hoekbanken zijn op maat te vervaardigen in diverse uitvoeringen. Met een hoekbank heeft u extra zitruimte zonder kostbare ruimte te verspillen. Of u nu een compacte eetruimte heeft of juist een ruime kamer wilt optimaliseren, onze hoekbanken zijn de perfecte oplossing. Elke eetkamerbank op onze website is ook als hoekbank te vervaardigen.

Details eetkamer hoekbank

De eetkamer hoekbank is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen. De stoffen zijn zowel in onze showroom te bezichtigen als online. Heeft u niet de mogelijkheid om de stof bij ons in de showroom te bezichtigen, vraag dan een gratis stofstaal aan.

U selecteert de kleurtint(en) en de stof, wij knippen deze voor u uit en sturen de stoffen naar uw huisadres toe. Het aanvragen van een stofstaal is geheel gratis. De eetkamer hoekbank is geheel op maat te vervaardigen, dit houdt in dat u zich niet aan de standaard afmetingen hoeft te houden. Een voordeel van maatwerk: De wandbank past altijd precies aan uw eettafel en/of wand. Daarnaast heeft u de keuze uit een gladde rugleuning, capitons of zelfs verticale banen. Uw wens is ons project! Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe wij de eetkamer hoekbank kunnen maken. Heeft u een ander idee? Laat het ons zeker weten, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Levertijd eetkamer hoekbank

De levertijd van de luxe eetkamerbank bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, wij zullen hier dan zo snel mogelijk op terugkomen voor u. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.