Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStofferenLinteloo hoezen

Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

Dankzij onze jarenlange ervaring in het stofferen van Linteloo hoezen kunnen wij met trots zeggen dat wij één van de grootste leveranciers zijn van hoezen geschikt voor Linteloo bankstellen. Dus waarom maakt u geen gebruik van onze ervaring? Iedereen weet dat Linteloo bankstellen van een ongekende kwaliteit zijn, het enige dat sneller slijt dan de rest is de stof/hoes zelf. Laat uw bankstel er weer als nieuw uitzien met een nieuwe op maat gemaakte Linteloo hoes. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Bij ons zijn er vele mogelijkheden omtrent het stofferen. Zo hebben wij o.a. de stof die Linteloo zelf ook gebruikt voor zijn bankstellen. Daarnaast hebben wij nog veel meer schitterende meubelstoffen die wij voor uw bankstel kunnen gebruiken. De keuze is reuze! Maak daarom snel een afspraak in de showroom om de stoffen en ons stoffeerwerk te komen bekijken. Wij bespreken graag de mogelijkheden hiervoor met u.

Details Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

Bij het stofferen van Linteloo bankstellen kunt u kiezen uit een gigantisch assortiment aan stoffen en kleuren. Daarnaast zijn er nog veel extra keuze mogelijkheden. Zoals het aanbrengen van een biesje in de door u gekozen kleur, het opvullen van de rug- en zitkussens en nog veel meer. Vaak hebben wij de mallen van de Linteloo hoezen al liggen in onze fabriek. Hierdoor is het letterlijk een kwestie van keuzes maken op het gebied van kleur e.d. en dan kunnen wij aan de slag. De hoezen kunnen dus ook op online besteld worden bij ons. Wij zenden de hoezen vervolgens naar u toe!

Levertijd Linteloo hoezen bestellen in 900 kleuren

De standaard levertijd van een hoes voor Linteloo bankstellen is 4 tot 6 weken. Dit heeft ermee te maken dat het altijd nog even duurt alvorens wij de bestelde stof op onze fabriek binnenkrijgen. Pas vanaf dat moment kunnen wij aan de slag met uw stoffering.

Heeft u vragen omtrent het een of ander? Vul dan vooral het onderstaande contactformulier in en wij zulllen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook voor het maken van een afspraak bij ons in de showroom kunt u daar terecht. Heeft u een korte vraag? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen of appen, dat kan op: 035 751 3098

LET OP: U kunt alleen .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp bestanden uploaden die kleiner zijn dan 4,00 Mb

LET OP: U kunt alleen .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp bestanden uploaden die kleiner zijn dan 4,00 Mb

LET OP: U kunt alleen .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp bestanden uploaden die kleiner zijn dan 4,00 Mb

 
Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.