Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatBarbanken

Barbank op maat 

Barbank op maat

De barbank op maat is het nieuwe meubelstuk, iets nieuws, iets unieks en natuurlijk volledig op maat te fabriceren in meer dan 1.000 stoffen en kleuren. Uiteraard hebben wij ook schitterende barstoelen die op maat gemaakt kunnen worden. Maar waarom niet gaan voor iets nieuws?

Deze barbank op maat kan de blikvanger worden van uw woon- of eetkamer. Dit unieke meubelstuk is volledig volgens het concept van ons te fabriceren. U heeft de keuze uit meer dan 1.000 stoffen en kleuren, hierdoor moet u altijd de stof en kleur kunnen vinden waar u naar opzoek bent. We hebben een mega assortiment aan stoffen: Lederlook, Velours, Skai, Polyester, Linnen-katoen en nog veel meer is te stofferen om de barbank.

Zithoogte en breedte volledig op maat

Als wij zeggen de barbank is op maat te fabriceren dan is die ook echt op maat te fabriceren. Zo kunt u bij ons kiezen uit elke mogelijk zithoogte voor uw meubelstuk. Tevens is de breedte geheel op maat te fabriceren. U kunt de barbank hierdoor aan laten sluiten op elke willekeurige tafel of kookeiland. Geen gedoe met de verkeerde maat of het niet kunnen vinden van de juiste kleur dus!

Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen tussen wel/geen knopen in de rugleuning. Een gecapitonneerde rugleuning bij deze barbank is dus geen enkel probleem! 

Levertijd en bezichtigingen

De standaard levertijd van onze barbank op maat is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard kunt u de barbank bij ons in de showroom komen bezichtigen!

Het is altijd wel aan te raden om hiervoor een afspraak te maken. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 
Contactformulier Telefonisch contact

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.