Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatEetkamerbankenLandelijke eetbank Charly

Landelijke eetbank Charly

Landelijke eetbank Charly

Landelijke eetbank Charly

De landelijke eetbank Riviera Maison stijl, heeft een superieure uitstraling. De landelijke eetbank is het ideale meubelstuk, om uw eetkamer mee op te fleuren. De eetbank zal prachtig staan aan uw eetkamertafel. Vaak wordt een eetbank gecombineerd aan een tafel met eetkamerstoelen. Bent u op zoek naar een eetbank in de Riviera Maison stijl, dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

De landelijke eetbank Riviera Maison stijl zal dé eye-catcher in uw huis zijn. Eetbanken worden steeds populairder in de landelijke inrichting. De eetbank in de landelijke stijl is tevens uiterst geschikt als horecabank. Een hotel of horecagelegenheid krijgt meer klanten, wanneer de inrichting klasse, sfeer en comfort uitstraalt. De eetbank is dus ideaal voor een hotel en horeca gelegenheid.

Details Landelijke eetbank Charly

De eetbank is verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren, en circa 150 verschillende stoffen. De gecapitonneerde eetbank is uiteraard ook verkrijgbaar zonder knopen. Zonder knopen is eetbank meer rustgevend. U heeft tevens nog keuze uit drie verschillende pootkleuren: Zwart, Wengé of Blank. De eetbank is geheel op maat te vervaardigen, dit betekent dat u zich niet aan de standaard afmetingen hoeft te houden.

Levertijd Landelijke eetbank Charly

De levertijd van de landelijk eetbank in de Riviera Maison stijl, bedraagt circa 3 tot 5 weken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, onder: 035 – 7513098 of via onderstaand contactformulier.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.