Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairTV Lift op maat voor bedden

TV Lift op maat voor bedden

tv-lift-op-maat

Tv lift op maat voor bedden

U gunt uzelf toch ook wel een beetje luxe in de slaapkamer? Trakteer uzelf op een schitterende gestoffeerde Tv-lift op maat voor bedden. Wij maken deze Tv-liften volledig op maat en brengen hiermee nog meer stijl en klasse in uw slaapkamer. Een Tv-lift die in je bed wordt ingebouwd en omhoog komt op het moment dat u dat wenst, echter ook weer verdwijnt als u er klaar mee bent!

Deze tv-liften maken wij helemaal op maat! Daarnaast stofferen wij onze meubels en dus ook onze tv liften in 900 verschillende kleuren en 150 soorten stoffen. Nou horen wij u denken: “Ik wil deze lift in dezelfde stof als mijn bed hebben” Een hele logische gedachte! Daarom bieden wij ook aan om indien gewenst uw bed mee te stofferen in exact dezelfde stof en kleur. Geen aanschaf van nieuwe dure bedden, want wij laten uw bed er weer als vanouds uit zien. 

* u kunt een TV tot 55inch in de tv-lift plaatsen

Levertijd tv lift op maat voor bedden

De levertijd van een dergelijke tv lift is nog al uiteenlopend afhankelijk van de eisen. Wilt u bijvoorbeeld uw bed ook mee gestoffeerd hebben dan hebben wij begrijpelijkerwijs hier ook meer tijd voor nodig. Heeft u vragen omtrent de tv-lift? Over de mogelijkheden, onze stoffen of prijzen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt ons bereiken via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook telefonisch contact met ons op te nemen via: 035 751 3098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.