Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatBuitenbanken

Buitenbank op maat

Buitenbank op maat

De zon begint te schijnen en het is weer zover. De hele buitenkussens/buitenbank moet uit de schuur gehaald worden. Hij is stoffig en ziet er niet meer uit door de viezigheid uit de schuur. Bankstyle heeft de oplossing, wij maken namelijk een 365 dagen buitenbank op maat. Deze bank kunt u het gehele jaar door buiten laten staan en is bestand tegen weer en wind.

Nooit meer de kussens naar binnen als het regent, of de bank opslaan in de garage. Want deze buitenbank op maat staat het hele jaar door buiten!

Maatwerk: Kleuren, breedtes, dieptes en hoogtes op maat

Wanneer wij zeggen dat wij de buitenbank op maat maken bedoelen wij ook echt op maat. U kunt de buitenmaten helemaal op maat laten maken. Wenst u de bank 365 cm x 280 cm, geen enkel probleem wij fabriceren hem voor u. Geen gerommel meer met een combinatie van een 3- en een 2-zits die eigenlijk niet past op het terras. Gewoon een buitenbank die naadloos aansluit op uw Terras, Tuin of veranda. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende zithoogtes. Hierdoor zijn de bankstellen te gebruiken zowel als Lounge meubelstuk als bank voor bij de eettafel in de tuin.

Maar daar stoppen de mogelijkheden natuurlijk niet, bij Bankstyle heeft u de keuze uit meer dan 400 kleuren en stoffen. Al deze kleuren en stoffen zijn te gebruiken voor outdoor meubelstukken. 

Ook als u hele specifieke wensen heeft of opzoek bent naar een specifiek model moet u vooral contact met ons opnemen. Omdat wij alles op maat kunnen maken is er vaak veel mogelijk!

Prijzen:
Hieronder vindt u enkele veel gekozen afmetingen, uiteraard zijn andere afmetingen ook mogelijk:

Fauteuil 110cm breed, 60cm zitvlak   €995,-
Loveseat 130cm breed, 80cm zitvlak €1.095,-
2-zits 170cm breed, 120cm zitvlak     €1.395,-
3-zits 210cm breed, 160cm zitvlak     €1.595,-
4-zits 250cm breed, 200cm zitvlak     €1.795,-
5-zits 300cm breed, 250cm zitvlak     €2.095,-

Voorbeeldfoto’s van onze buitenbanken op maat

Levertijd en bezichtigingen

De standaard levertijd voor onze buitenbanken is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Indien er meer haast geboden is kunnen wij eventueel een spoedbestelling aannemen. Dan zouden wij de buitenbank na 4 weken aan u uit kunnen leveren. Hier zit wel een meerprijs aan vast.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de showroom om de mogelijkheden omtrent de bankstellen en bijv. een spoedbestelling te bespreken. Wij raden u hiervoor wel altijd aan om een afspraak te maken. 

 Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.