Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieStrak & modern

Strakke & moderne stijl 

De strakke en moderne stijl is een steeds meer opkomende stijl binnen de meubelbranche, steeds meer mensen kiezen voor een strak en toch modern interieur. Het is de perfecte mix van elegantie en luxe en vormt een prachtige balans tussen die twee stijlen. Wij fabriceren binnen deze stijl vele meubelstukken namelijk bankstellen, eetkamerstoelen, barstoelen, eetkamerbanken en nog veel meer!

Wij zouden Bankstyle niet zijn als wij niet ook in deze stijl schitterende meubelstukken leveren en uiteraard zijn die meubelstukken volledig op maat te vervaardigen zodat deze in letterlijke elke woonkamer pasbaar te maken zijn en u het ultieme zitcomfort voor u bieden.

Strakke & moderne stijl in meer dan 1.000 kleuren

Uiteraard zijn deze meubelstukken leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Deze kunt u uiteraard allemaal weer om deze prachtige meubelstukken laten stofferen. Van hoogwaardige grove stoffen tot zachte Linnen-katoen varianten. Praktisch alles is mogelijk en dat ook nog eens in 1.000 verschillende kleuren! 

Hieronder vindt u een kleine selectie van meubelstukken die wij al in deze stijl hebben mogen produceren.Bent u benieuwd naar de verschillende meubelstukken die wij kunnen leveren binnen deze stijl?

Bankstellen  Eetkamerstoelen Eetkamerbanken

Vragen over onze strakke en moderne collectie?

Heeft u vragen over onze strakke en moderne stijl? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom in Huizen (NH)?. U bent uiteraard van harte welkom. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wenst u een prijsopgave aan te vragen? Neem ook dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Whatsapp

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.