Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairHoge Bartafels op maat

Hoge bartafel op maat

Hoge-bartafel-op-maat

Bartafel op maat

Hoge bartafel op maat, waarom zou u voor een bartafel op maat moeten gaan. Op die manier weet u zeker dat de hoogte bijvoorbeeld perfect aansluit op de hoogte van de barstoelen. Daarnaast kunt u het blad bijvoorbeeld naadloos aan laten sluiten op het kookeiland dat u wellicht al heeft, het houdt beide dan exact dezelfde hoogte.

Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vele verschillende kleuren en afwerkingen, hierdoor sluit de tafel qua maten niet alleen aan op de ruimte maar kunt u dit ook qua kleurstelling helemaal aan laten sluiten op het interieur dat u (al) heeft. Het betreft hier een puur maatwerk product dat helemaal naar wens is aan te passen.

Details bartafel op maat

De hoge bartafel op maat is een meubelstuk van Nederlandse bodem. Het meubelstuk wordt volledig in Nederland voor u vervaardigd, hierdoor bent u ook verzekerd van een goede kwaliteit en service indien nodig. De tafels zijn opgebouwd vanuit een eiken blad en worden geleverd met gepoedercoat onderstel. Zowel voor de poten als het blad kunt u natuurlijk kiezen uit verschillende stoffen.

Levertijd en bezichtigen bartafel op maat

De standaard levertijd van de hoge bartafel bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u de tafel eerder nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Het schitterende ambachtelijke product kunt u uiteraard ook bij ons in de showroom bezichtigen in Huizen (NH). Het is wel altijd aan te raden om hiervoor even een afspraak te maken. Dit kan via het onderstaande contactformulier of via 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.