Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeDuurzame bankstellen

Duurzame bankstellen

Bij Bankstyle staat duurzaamheid voorop! Van oorsprong is Bankstyle ontstaan van uit onze eigen stoffeerderij. Wat is er duurzamer dan een oud meubel voorzien van een nieuwe look. Ambacht en aandacht voor het product zijn belangrijke speerpunten. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnormen behalen en de service hoog houden.

De partners waarmee wij samenwerken selecteren wij vanuit deze visie. Met vaak Nederlandse merken, en producten van eigen bodem, kunnen wij snel schakelen en de klant vanuit onze eigen binnenlandse economie bedienen. Wij bieden maatwerk, geproduceerd in de stof en kleur naar de wens van de klant. Hierdoor hebben wij geen vrachtschepen met veelal dezelfde artikelen in een paar kleurtjes, maar enkel unieke meubelstukken. Dit is een uniek concept binnen Nederland! In onze showroom krijgt u uitgebreid en eerlijk advies over uw toekomstige meubelstuk.

Duurzame stoffen

Binnen ons uitgebreide stoffenassortiment hebben wij ook een selectie aan duurzaam ontwikkelde stoffen. Deze collectie bestaat uit verschillende stoffen, in vele kleuren, die duurzaam zijn ontwikkeld. Duurzame meubelstoffen zijn een geweldige manier om uw interieur te verfraaien zonder de planeet te belasten. Deze stoffen worden duurzaam geproduceerd. Met behulp van ecologisch verantwoorde methoden en materialen. Hierdoor kunt u zowel de schoonheid van uw meubels als de gezondheid van de planeet behouden. Met deze stoffen maakt u niet alleen uw huis mooier maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. De stoffen zijn te bezichtigen in onze showroom.

Duurzame stofferingen

Een groot gedeelte van onze activiteiten bestaat uit het stofferen van onze eigen meubels en/of het stofferen van gebruikte meubels. Zo voorzien wij oude merkbanken, denk aan merken zoals Linteloo, Gelderland, Rolf Benz en Leolux, weer van nieuwe stof en bekijken wij de technische staat van uw huidige bank. Uw bank is weer als nieuw, zowel van binnen als van buiten. De oude stof kunnen wij uiteraard weer gebruiken om een nieuwe stof van te maken!

Refurbished Banken

Door onze jaren lange ervaring met het maken van hoezen voor diverse Linteloo modellen, verkopen wij sinds enkele jaren ook refurbished linteloo modellen vanuit eigen voorraad. Een volledige nagekeken bank, naar wens te voorzien van bijv. nieuwe vullingen kunt u dan bij ons in de showroom komen bezichtigen. U kiest voor de modellen een nieuwe stof uit en wij leveren de bank volledig refurbished bij u thuis af. Een volledig nieuwe bank in een 2e leven. Niet van nieuw te onderscheiden en technisch volledig gecontroleerd. Duurzaamheid ten top! Neem contact op voor de huidige voorraad via [email protected] of bel/app ons op 035-7513098

Wij streven ernaar om in de nabije toekomst nog veel meer te doen om duurzamer en milieuvriendelijker te worden. We zijn al een heel eind, maar het kan natuurlijk altijd beter!

Contactformulier WhatsApp 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.