Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeContactVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u alle antwoorden terug omtrent onze producten en/of diensten. Mocht het zo zijn dat wij u hier een antwoord niet hebben gegeven dan kunt u altijd nog bij ons terecht via de contactpagina. Heeft u echt hele dringende vragen? Dan kunt u uiteraard ook direct contact met ons opnemen.

Contactformulier Telefonisch contact

Waarom moeten wij een afspraak maken?

De reden voor het maken van een afspraak is als volgt, wij hebben een eigen fabriek en zijn  daar nog wel eens voor overleg. Er is eigenlijk altijd iemand aanwezig maar het is wel zo fijn als er iemand is die de mogelijkheden omtrent de banken op maat uit te leggen.

Ook de prijzen en mogelijkheden van bijv. de luxe eetkamerstoelen in verschillende opties zijn altijd fijn om even toe te laten lichten door iemand die van de hoed en de rand weet. Vandaar dat wij u altijd graag op afspraak ontvangen. Voor snel en gemakkelijk maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar: 

Afspraak maken Telefonisch contact WhatsApp

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja wat zijn de openingstijden?

Uiteraard is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij zijn gevestigd in Huizen (NH) aan de Havenstraat 46, 1271 AG Huizen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Het ook mogelijk om in buiten deze openingstijdens een afspraak te maken.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 tot en met 22.00 uur in de avond. Op zondag zijn wij gesloten. U bent van harte welkom om onder het genot van koffie alle mogelijkheden door te spreken bij ons in de showroom. Kom dus snel onze meubelen op maat bekijken bij ons in de showroom!

Contact opnemen Routebeschrijving

Wat is en wat doet Bankstyle?

Bankstyle is een meubelzaak. Wij specialiseren ons in maatwerk producten. Van bankstellen op maat tot en met luxe stoelen eigenlijk alles waar de combinatie van stof en meubilair mee te maken valt zitten wij in. U heeft bij ons ruim de keuze uit vele verschillende opties op het gebied van stoffen, maten en opties. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de site van Bankstyle

Banken op maat  Luxe eetkamerstoelen 

 

Wat zijn maatwerk banken?

Wij maken bankstellen volledig op maat. Hierdoor kunt u alle afmetingen zelf bepalen. Zo kunt u kiezen uit alle mogelijke breedtes, verschillende zitvullingen, zitdieptes, zithoogtes en nog veel meer.

Tevens heeft u keuze uit allemaal opties als verschillende rugkussens, wel/geen knopen, wel/geen losse hoes en ga zo maar door. U stelt echt uw eigen bankstel samen en wij bouwen het vervolgens voor u. Benieuwd naar onze modellen? Bekijk dan onze banken op maat via de onderstaande knop

 Banken op maat

 

Wat zijn de prijzen van maatwerk meubels?

De prijzen zijn zoals u zelf wellicht al had verwacht erg afhankelijk van de door u gekozen maten, stoffen en opties. Een bankstel van 200 cm is vanzelfsprekend goedkoper dan een bankstel van 300 cm. Veel van de standaard prijzen voor onze meubels vind u op onze site terug.

Heeft u echt iets specifieks dat u zoekt? Dan raden wij u aan dit even aan ons toe te mailen en wij zullen dan vervolgens daarop terugkomen met een mooie prijsopgave. Wenst u een offerte aan te vragen? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij zullen hier vervolgens zo snel mogelijk op terugkomen voor u. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen!

Offerte aanvragen Telefonisch contact WhatsApp

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

De standaard levertijd van onze meubels is 6 tot 8 weken, zoals u zult begrijpen kan dit per product nog wel eens verschillen. Daarom kunt u natuurlijk altijd navraag bij ons doen. Bij ons maatwerk bankstellen is er altijd een levertijd van 6 tot 8 weken.

Tevens zijn bij alle meubels die wij zelf maken een spoedorder mogelijk. Voor een vergoeding op de gehele order kunnen wij dan uw spullen leveren binnen 4 weken!! Dus doe altijd even navraag naar deze mogelijkheden mocht er haast geboden zijn bij uw nieuwe meubilair.

Contact opnemen Maatwerk banken WhatsApp

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Wij maken het grootste gedeelte van onze maatwerk meubelen helemaal zelf in onze eigen fabriek. Dit is een van de redenen waardoor wij u deze vele mogelijkheden en een snelle levertijd kunnen garanderen.

Heeft u specifieke wensen? Of een specifiek model in gedachten voor uw bank op maat? Neem dan vooral even contact met ons op. Aangezien wij werken vanuit een eigen fabriek kunnen wij u vaak vele mogelijkheden bieden. Wij voorzien u tevens graag van advies op het gebied van uw interieur en alles dat daarbij komt kijken.

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.