Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairLampenkappen op maat

Lampenkappen op maat

Lampenkap-op-maat

Lampenkappen op maat

Lampen zijn onmisbaar in uw interieur. Wij hebben schitterende en exclusieve lampen in ons assortiment van onder andere Duran en Leclercq&Bouwman, maar daarnaast kunt u ook een lamp op maat laten maken. Onze luxe lampen op maat zijn het zonnetje in huis. Het zonnetje dat u bij ons helemaal zelf kunt samenstellen. Van de staander tot de kap bepaalt u geheel zelf hoe deze eruit komt te zien. Zoekt u een grote staander voor naast uw bank of juist een kleine voor op de bijzettafel? Wilt u een ronde, ovale, driehoekige of vierkante kap? Dat kan allemaal. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Als u die keuze heeft gemaakt kunnen we door naar de volgende stap, de stof voor de lampenkap. Wij bieden u een zeer ruim stoffenassortiment, met wel 150 verschillende stoffen in 900 kleuren. Effen stoffen of met een printje, luxe velours of lederlook, wij hebben het allemaal! In onze showroom kunt u niet alleen alle stoffen bekijken maar ook vele lampen uit de Kullmann collectie.

Het is natuurlijk ontzettend gaaf om de lampenkap te laten stofferen in dezelfde kleur en stof als dat van bijvoorbeeld uw bank of eetkamerstoelen. U kunt ook kiezen voor juist een tegengestelde kleur stof, of neem dat leuke printje dat voor de bank wellicht té gewaagd is, maar voor de lamp juist uitstekend. De stof van de kap is zeer bepalend voor het uiterlijk van de lamp en wij helpen u hier graag bij. Alle stoffen zijn (op afspraak) te bezichtigen in onze showroom, maar als u al een idee voor een stof heeft kunnen wij u ook gratis een stofstaaltje toesturen.

Prijzen lampenkappen op maat:


Zoals u zult begrijpen zijn de prijzen afhankelijk van de door u gekozen maten, modellen en stoffen/kleuren. Bent u benieuwd naar een indicatieve prijs of bent u benieuwd of wij uw persoonlijke wensen ook kunnen verwezenlijken? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande contactformulier invullen, ons een email toezenden of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Levertijd lampenkappen op maat:


Het maken van een lamp op maat zal zo’n 4 tot 6 weken in beslag nemen en in sommige gevallen kan dit iets uitlopen. Wilt u meer weten over onze lampen op maat? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen WhatsApp 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.