Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Wandstoffering op maat

Wandstoffering

Wandstoffering op maat in 900 kleuren

Wandstofferingen zijn de nieuwe kunstwerken en schilderijen. Dit is een hele speelse manier om uw woning van bijvoorbeeld nog wat meer kleur of sfeer te voorzien. U kunt de wandbekleding helemaal krijgen zoals u zelf wilt. Wij maken deze namelijk helemaal op maat. U kunt alle afmetingen doorgeven en wij fabriceren het voor u.

Daarnaast kunt u allerlei verschillende opties kiezen binnen de wandstoffering. Wij kunnen het voor u capitoneren, echter kunt u ook kiezen voor een Carre stiksel, vaste blokken en nog veel meer. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of wij hebben het in de afgelopen tijd mogen fabriceren. Van bijzondere modellen tot strakke modellen met een exclusieve stof! Het is maar net wat u persoonlijke voorkeur heeft.

Wij hebben een eigen fabriek en hierdoor kunnen wij u een hoop mogelijkheden bieden. Staat uw voorkeur hier niet tussen? Bel ons dan even om te vragen of het mogelijk is, vaak is dit namelijk het geval.

Details Wandstoffering op maat in 900 kleuren

U kunt uw wandstoffering bij ons in mega veel kleuren en stoffen laten stofferen. Wij hebben namelijk een stoffenassortiment van 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Van exclusieve velours stoffen tot kwalitatief hoogstaande polyester stoffen. Bij ons vindt u eigenlijk altijd wel de kleur en de stof die u zoekt! Dus maak snel een afspraak bij ons in de showroom om de mogelijkheden door te spreken.

Levertijd Wandstoffering op maat in 900 kleuren

De levertijd van een dergelijke wandstoffering op maat is standaard 6 tot 8 weken! Echter is het eventueel bij grote haast mogelijk om een spoedbestelling te doen. Voor een kleine vergoeding kunnen wij uw producten binnen 4 weken leveren!

Dus twijfel niet want er zijn vele mogelijkheden voor scherpe prijzen. Stel uw vraag in het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of bel ons even op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp