Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLinteloo Outlet

Linteloo Outlet

Linteloo outlet

Wij hebben al jaren lange ervaring met het maken van hoezen voor diverse Linteloo modellen. Wij hebben besloten deze ervaring te gebruiken voor het verkopen van tweedehands refurbished linteloo modellen vanuit eigen outlet voorraad. Een volledige nagekeken bank, naar wens te voorzien van bijv. nieuwe vullingen kunt u dan bij ons in de showroom komen bezichtigen. U kiest voor de modellen een nieuwe stof uit en wij leveren de bank volledig refurbished bij u thuis af. Een volledig vernieuwde bank in een tweede leven. Niet van nieuw te onderscheiden en technisch volledig gecontroleerd.

Bent u opzoek naar een hoogwaardige bank van een befaamd merk, maar wilt u niet de volle mep betalen? Dan is een tweedehands Linteloo bank uit onze outlet echt iets voor u! De refurbished Linteloo bank wordt zorgvuldig geïnspecteerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd, voordat deze bij u in huis komt te staan. Hierdoor kunt u genieten van de kwaliteit van een Linteloo bank, maar dan voor een vriendelijke prijs.

Stofkeuze Linteloo bank outlet

Door onze ruime keuze aan stoffen kunt u de Linteloo bank volledig aan laten sluiten op uw huidige interieur. Of u de bank nu een klassieke uitstraling wilt geven met een linnen-katoen stof of besluit er een luxe velours stof op te doen voor een moderne en luxe uitstraling, het kan allemaal.

Door het hergebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Onze meubels krijgen een tweede leven, waardoor wij de druk op het milieu verminderen.

Linteloo bank outlet voorraad 

Bent u opzoek naar een bank van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Overweeg dan zeker een tweedehands reburbished Linteloo bank uit onze outlet. Deze banken zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor comfort en stijl in uw huis. Bovendien draagt u bij aan een duurzamere wereld door het hergebruiken van meubels. Niet van nieuw te onderscheiden en technisch volledig gecontroleerd. Neem voor onze huidige voorraad contact op via [email protected] of bel/app ons op 035-7513098.

Duurzame stoffen 

Wilt u de bank nóg duurzamer maken? Maak dan gebruik van onze duurzame stoffen collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende stoffen, in vele kleuren, die duurzaam zijn ontwikkeld. Duurzame meubelstoffen zijn een geweldige manier om uw interieur te verfraaien zonder de planeet te belasten. Deze stoffen worden duurzaam geproduceerd. Met behulp van ecologisch verantwoorde methoden en materialen. Hierdoor kunt u zowel de schoonheid van uw meubels als de gezondheid van de planeet behouden. Met deze stoffen maakt u niet alleen uw huis mooier maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. De stoffen zijn te bezichtigen in onze showroom.

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.