Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbanken op maat

Hoekbanken op maat

Bankstyle is hiervoor een goede keuze! Bij Bankstyle krijgt u namelijk landelijke hoekbanken van topkwaliteit! De hoekbanken op maat die u op de website ziet kunt u geheel naar wens laten aanpassen. U kunt kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en circa 250 stoffen en daarnaast uit 5 verschillende zitvullingen.

Ook hebben wij een zeer snelle en kwalitatief hoge service.De bankstellen worden voor u geproduceerd en direct geleverd vanuit de NL fabriek. Hierdoor bent u ook verzekerd van een goede service achteraf. 

Mogelijkheden Hoekbanken op maat

Wij fabriceren dus hoekbanken op maat. Elke bank die wij fabriceren is volledig op maat te vervaardigen in meer dan 1.000 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u de bank helemaal zelf samenstellen. Zo heeft u de keuze uit o.a de onderstaande opties:

  • Alle maten zijn mogelijk;
  • Keuze uit meer dan 1.000 kleuren en 250 stoffen;
  • Keuze uit 5 verschillende zitvullingen;
  • Verschillende zithoogtes en zitdieptes mogelijk;
  • Zeer klantgerichte service

Benieuwd naar alle mogelijke bankstellen die als hoekbank op maat te vervaardigen zijn?

Bankstellen op maat

Service!

Wij kunnen u met onze ervaring uiteraard goed helpen bij het maken van een keuze uit de vele verschillende kleuren, stoffen en modellen. Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Binnen onze hoekbanken op maat zijn alle modellen, stoffen, kleuren en verschillende zitvullingen beschikbaar staan om een goede keuze te kunnen maken en eventueel te vergelijken. Mocht u het lastig vinden een keuze te maken, dan kunt u ons altijd om advies vragen. Mocht u een afspraak willen maken klikt u dan op de onderstaande knop:

Contact formulier Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.