Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatHoekbanken

Hoekbanken op maat

Wij fabriceren verschillende modellen hoekbanken volledig op maat in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierbij moet u denken aan velours hoekbanken tot Minotti stijl hoekbanken. Daarnaast hebben wij ook schitterende u-banken en hoekbanken met een tafel ertussen. Al onze hoekbanken zijn volledig op maat te vervaardigen hierdoor zijn deze aan te sluiten op elke interieurstijl! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag. Wenst u liever eens bij ons in de showroom in Huizen (NH) langs te komen om alles door te spreken? U bent van harte welkom!

Contactformulier WhatsApp 

Onze collectie

Bent u opzoek naar een hoekbank op maat? Dan zit u bij ons goed. Wij maken al onze meubels volledig op maat. Uw wens is ons project! Wij hebben een aantal standaard modellen in de collectie, welke u naar wens aan kunt passen. Breedte, hoogte, diepte, maar ook de vullingen en de stof kiest u helemaal zelf. Uiteraard staan wij u graag te woord om te helpen bij deze keuzes. U kunt bij ons ook terecht voor buitenbankenfauteuilseetkamerstoelen, eetkamerbanken, barstoelen, tafels en meer!

Herstoffering

Heeft u een meubelstuk dat eigenlijk nog van goede kwaliteit is alleen de kleur valt tegen of de stof is versleten? Dan is ons stofferingsprogramma wellicht iets voor u! Wij kunnen praktisch elk meubelstuk er weer als nieuw uit laten zien. Wij voorzien het meubelstuk van een nieuwe stoffering en daarbij heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren.

Langskomen in de showroom?

U bent van harte welkom! Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wij werken graag op afspraak. Bij maatwerk is aandacht voor de wens van de klant erg belangrijk, dus hier nemen wij graag de tijd voor! Wilt u gewoon even rondlopen om te kijken wat wij u allemaal kunnen bieden? Dat kan natuurlijk ook, bel dan even van tevoren. 

Waarom Bankstyle?

Bankstyle biedt persoonlijk en vakkundig interieuradvies. Door ons maatwerk en de ruime keuze aan stoffen is elk meubelstuk uniek!
Wij kunnen nog meer mooie verhalen vertellen, maar we laten liever de klant aan het woord, dus bekijk onze reviews!

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.