Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Wandbanken

Wandbanken op maat

Wandbanken zijn tegenwoordig in elke vorm en maat te verkrijgen, maar wat is nou de ideale keuze voor u? Indien u een wandbank op maat laat fabriceren hoeft u geen concessies te doen.

Het is voor u tenslotte ook handig om exact de gewenste breedte te kunnen kiezen. Misschien bent u juist weer opzoek naar een hogere eetkamerbank dan standaard? Ook dan kan maatwerk een uitweg voor u bieden.

Bent u opzoek naar een wandbank op maat? Of zocht u in eerste instantie naar een eetkamerbank maar vind u zo’n wandbank toch ook wel heel mooi? Het is altijd lastig om deze keuzes te maken aangezien er zoveel aanbod is tegenwoordig.  Maatwerk wandbanken komen nu ook steeds meer in trek, u bent hier namelijk volledig vrij in het maken van alle keuzes zodat u exact de wandbank krijgt waar u naar opzoek bent.

Tenslotten zijn wandbanken vaak maar te verkrijgen met/zonder capitons (Knopen) in de rugleuning. De keuze is dan vaak niet door u zelf te maken bovendien kan het ook nog zijn dat u opzoek bent naar een ander rugpatroon. Bij maatwerk wandbanken is dit allemaal mogelijk! Tenslotte kunt u ervoor kiezen om wel/geen armleuningen te kiezen.

De wandbanken worden in Nederland gemaakt en daardoor kunnen wij u ook een snelle levering en een adequate service garanderen. Productie van eigen bodem is iets wat steeds minder vaak voorkomt in onze branche terwijl het u als klant zoveel voordelen kan opleveren. De levering is altijd sneller en ook de service achteraf is altijd beter en gemakkelijker te realiseren voor u mocht dat nodig zijn. 

 

Wandbank op maat

Een wandbank is eigenlijk niks anders dan een eetkamerbank met gestoffeerde onderkant! Bekijk hier de mogelijkheden van een dergelijke wandbank.

Landelijke wandbank Boston

Deze schitterende landelijke eetkamerbank is verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren! Benieuwd? Klik dan hier.

Horecabanken maatwerk

Horecabanken zijn in restaurants,cafe’s etc. erg mooi. Echter is het een steeds groter wordende trend om het ook in uw woning te plaatsen!

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp