Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe eettafel bank op maat in meer dan 1.000 kleuren

Luxe eettafel bank

Luxe eettafel bank op maat Lips in meer dan 1.000 kleuren

U bent opzoek naar een luxe eettafel bank op maat maar wilt ook niet wat iedereen al thuis heeft staan? Dan is deze eetkamerbank bij uitstek geschikt voor u! Dit model heeft een strakke uitstraling waardoor het perfect binnen een moderne inrichting past. Echter als u bijv. een mooie Linnen-katoen stof om de eetkamerbank laat trekken kan deze ook schitterend in een landelijke inrichting staan.

De eetkamerbank is van een geweldige kwaliteit want deze word direct vanuit de Nederlandse fabriek aan u geleverd. De eetkamerbank is ook te zien bij ons in de showroom. Zodra u op de eettafel bank plaats heeft genomen zult u niet meer willen opstaan. Het zitcomfort van deze eetkamerbank is namelijk van een uiterst hoogwaardige niveau! Dus kom snel eens zelf ervaren hoe het is om op een wolk te zitten!

Details Luxe eettafel bank op maat Lips in meer dan 1.000 kleuren

Wij maken de eetkamerbanken helemaal op maat! U kunt dus zelf uw breedte bepalen. Vervolgens heeft u ook nog de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren. U kunt ervoor kiezen de eetkamerbank in een sfeervolle Linnen-katoen te stofferen, een luxueuze velours stof of een horeca bestendige stof. Eigenlijk kunt u voor elke stofsoort kiezen! Komt u snel bij ons in de showroom eens kijken naar alle mogelijkheden?

Levertijd Luxe eettafel bank op maat Lips in meer dan 1.000 kleuren

De gemiddelde levertijd van de luxe eettafel bank op maat Lips bedraagt zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. U kunt er ook voor kiezen om een spoedbestelling op te laten nemen in uw offerte. Dan kunnen wij de eetkamerbank na 4 weken leveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen of wenst u een keer een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neemt u dan vooral even contact met ons op! U kunt ervoor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u ervoor kiezen ons te bellen op: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp