Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Moderne Landelijke eetkamerstoel Boss

Moderne Landelijke eetkamerstoel

Moderne landelijke eetkamerstoel

U bent op zoek naar iets met een stijlvolle en landelijke uitstraling? Dan zijn deze moderne stoelen wellicht echt iets voor u! De Moderne landelijke eetkamerstoel Boss. Past mooi bij een landelijke inrichting  Als u voor het model Boss kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen die bij uw landelijke style past. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen.

Details Moderne landelijke eetkamerstoel

Achter op de Moderne landelijke eetkamerstoel Boss stoel kan zich een handvat bevinden, dit is naar eigen keus. U kunt er voor kiezen om het handvat weg te laten.  De Denver stoel is afgewerkt met wieltjes, minder risico voor krassen op uw houten of landelijke vloer en is gemakkelijk verschuifbaar. De rugleuning is Carre gestikt, dit zorg voor een geruit / vierkant patroon op de binnenkant van de rugleuning. Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent deze stoel? Neem dan vooral even contact met ons op! Wij helpen u uiteraard graag met alle wensen. *Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd Moderne landelijke eetkamerstoel

De Boss stoel met landelijke uitstraling is van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden en er meer zicht is op de fabricatie waardoor de kwaliteit van het product is gewaarborgd. Heeft u vragen omtrent de eetkamerstoel Carmen of een ander meubelstuk uit onze collectie? Neem dan vooral even contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp