Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenLuxe eetkamerstoel

Luxe eetkamerstoel

Luxe eetkamerstoel

Luxe eetkamerstoel

Opzoek naar een eetkamerstoel in de moderne stijl? Dan is de eetkamerstoel Laura echt iets voor u! Deze stoel heeft een zeer luxueuze uitstraling en past daardoor perfect binnen een modern interieur. Daarnaast wordt deze stoel direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor bent u ook verzekerd van een snelle levering en goede service. 

Maak uw moderne inrichting dus compleet met deze schitterende eetkamerstoel. Opzoek naar een mooie eettafel op maat om deze stoel mee te combineren? Bekijk dan hier onze eettafels op maat.

De eetkamerstoel Laura is verkrijgbaar vanaf € 429,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details luxe eetkamerstoel 

De eetkamerstoel Laura is ook nog eens verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor kunt u dit altijd laten aansluiten op uw (huidige) Interieur. Zo heeft u de keuze uit vele verschillende stofsoorten. Wij hebben zeer luxe velours stoffen maar ook makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen. Juist opzoek naar een grove polyester stof of een fijne Linnen-katoen? Alles kan!

Levertijden luxe eetkamerstoel 

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.