Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenEetkamerstoel zonder armleuning

Eetkamerstoel zonder armleuning

Eetkamerstoel zonder armleuning

Eetkamerstoel zonder armleuning Rushka

Eetkamerstoel zonder armleuning Rushka is een moderne stoel met een elegante maar ook stoere uitstraling. Door de licht gebogen rugleuning zit u extra comfortabel. Ontbijt, lunch of een uitgebreid diner, met deze eetkamerstoel geniet u van alle momenten aan tafel. Eetkamerstoel zonder armleuning Rushka is een echte allemansvriend, deze stoel past in vrijwel elk interieur door het tijdloze en toch moderne design.

De eetkamerstoel wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De eetkamerstoel zonder leuning Rushka is verkrijgbaar vanaf € 399,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details eetkamerstoel zonder leuning

Afmetingen:
Hoogte: 89cm
Breedte: 63cm
Diepte: 62cm
Zithoogte:51cm
Zitdiepte: 47cm

De eetkamerstoel zonder armleuning Rushka is leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. De houten poten zijn beschikbaar in diverse kleuren. Hierdoor kunt u de stoel geheel aan laten sluiten op uw eigen interieur en stijl. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen. 

Levertijden eetkamerstoel zonder leuning 

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.