Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenDesign eetkamerstoel

Design eetkamerstoel

Design eetkamerstoel

Design eetkamerstoel

U bent opzoek naar een design eetkamerstoel met luxe afwerking? Dan is de eetkamerstoel Bilbao echt iets voor u. De stoel is in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen. De eetstoel Bilbao heeft een chique uitstraling dit komt mede door de armleuningen die met een soepele bocht aflopen, wanneer u een mooie set hiervan rondom uw eettafel plaatst zal dit een warme en een gezellige sfeer creëren. Daarnaast kunt u deze multifunctionele stoel ook zeker gebruiken als bijzetstoel in de woon- of slaapkamer.

Ook voor in de Horeca is dit een prachtige stoel. De stoel straalt klasse en luxe uit en dat is natuurlijk precies de uitstraling die u aan de stoel mee wilt geven. Daarom is het verstandig om snel eens langs te komen bij ons in de showroom dan kunt u de stoel zien en testen. U zult vanzelf overtuigd worden!

De eetkamerstoel Bilbao is verkrijgbaar vanaf € 349,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details design eetkamerstoel 

Met een keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende soorten stoffen waaronder velours en skai kunt u de stijl zo aanpassen naar het beeld dat u voor ogen heeft.

Daarnaast kunt u ook nog zelf kiezen wat voor poten u wilt voor onder de moderne stoel. De stoel heeft verticale banen in de rugleuning wat weer dat extra’s geeft aan de stoel. Wilt u uw woning voorzien van een compleet andere uitstraling? Dan kunt u het beste voor deze stoel gaan want deze eye-catcher  

Levertijd design eetkamerstoel 

U kunt deze eetkamerstoel al binnen 6 á 8 weken in huis hebben, wij kunnen zo een snelle levertijd aanbieden omdat al onze producten van Nederlandse fabricaat zijn. Mocht u vragen of meer informatie willen dan kunt contact opnemen of ons telefonisch bereiken op: 035-7513098 

Contactformulier Telefonisch contact WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.