Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenKlassieke eetkamerstoel

Klassieke eetkamerstoel

Klassieke eetkamerstoel

Klassieke eetkamerstoel 

Bent u op zoek naar een klassieke stoel? Dan is dit precies waar u naar op zoek bent! Deze stoel kunnen wij stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Hierdoor weet u altijd zeker dat u uw stoel kunt laten aansluiten op uw huidige interieur.

Daarnaast kunt u kiezen voor zwarte of onbewerkte poten! Dus ook daar kunt u nog mee spelen, afhankelijk van het interieur dat u wellicht al hanteert. De stoel kan dus praktisch binnen elke stijl in huis gebruikt worden. Omdat u zelf met de kleur van de stof en van de poten kunt spelen om de stoelen nog meer te personaliseren.

De eetkamerstoel Tango is verkrijgbaar vanaf € 369,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details klassieke eetkamerstoel

De stoelen zien er natuurlijk niet alleen ontzettend mooi uit, maar zijn ook nog eens van een geweldige kwaliteit, u kunt er jarenlang plezier aan beleven. Ook het comfort van de stoel is absoluut om over naar huis te schrijven.

Met een heerlijke zachte zitting waar u uren op kunt zitten zonder last te krijgen van bijvoorbeeld uw rug. Al met al een heerlijke comfortabele stoel voor een schappelijke prijs! Komt u ook uw stoel samenstellen? Maak dan een afspraak in de showroom.

 Naam en Afmetingen Vanaf prijs en afmetingen
Eetkamerstoel Tango € 349,-
Totale hoogte +/- 92 cm
Totale breedte +/- 58 cm
Zit breedte +/- 44 cm
Zithoogte +/- 51 cm

Levertijd eetkamerstoel 

Deze stoelen kunnen wij al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten behoorlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten! U heeft nog vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw stoel te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar:  035 – 75 13 098. of vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.