Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenEetkamerstoel met kussen

Eetkamerstoel met kussen

Eetkamerstoel met kussen

Eetkamerstoel met kussen

Deze prachtige eetkamerstoel met kussen heeft een schitterende en stijlvolle look en sluit perfect aan binnen een modern en/of luxe interieur. De stoel is extra comfortabel doordat de zitting en de rug voorzien zijn van een kussen dat extra steun en comfort biedt. Tevens heeft de stoel een kruisend stiksel in de rugleuning dat het aanzicht net even breekt.

De stoel wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De eetkamerstoel Klarine heeft een vanaf prijs van € 489,-
*
Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof cat. Stoffen uit andere stofklasse zullen een meerprijs met zich mee brengen

Details eetkamerstoel met kussen

Afmetingen
Hoogte: 89cm
Breedte: 63cm
Armhoogte: 63cm
Zithoogte: 52cm
Zitdiepte: 50cm

NIEUW!

De eetkamerstoel Klarine is sinds kort ook verkrijgbaar met een ander onderstel. 

De eetkamerstoel Klarine is leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor kunt u de stoel aan laten sluiten op elk interieur en elke interieurstijl. De kleur en stof moet u altijd uit kunnen komen bij ons, dat kan niet anders! U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen.

Deze eetkamerstoel is ook verkrijgbaar als eetkamerstoel met wieltjes.

Levertijden eetkamerstoel met kussen

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.