Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke stoel op wieltjes Lexus

Landelijke Landelijke stoel op wieltjes Lexusop wieltjes. De Lexus

Landelijke stoel op wieltjes Lexus

De Landelijke stoel op wieltjes is een stoel die perfect past in combinatie met een Landelijke inrichting. Als u voor het model Luxes kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1.000 verschillende kleuren en stoffen kiezen. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen. De Luxe stoel is afgewerkt met wieltjes, minder risico voor krassen op uw vloer en makkelijk te verschuiven.

Details Landelijke stoel op wieltjes Lexus

De rugleuning is gebombeerd afgewerkt met knopen, dit zorgt voor een patroon op de rugleuning. De achterkant van de rugleuning en de armleuningen zijn afgewerkt met een gestikte naad. Vanaf prijs: 165 euro *Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Details Landelijke stoel op wieltjes Lexus

De landelijke Luxes stoelen zijn van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden. Onze eetkamerstoelen hebben een gemiddelde levertijd van 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen of ons telefonisch bereiken op: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp