Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke fauteuil op maat Barbara

Landelijke fauteuil Barbara
Vanaf €440,-

Landelijke fauteuil op maat Barbara

De landelijke fauteuil op maat Barbara is een sfeervolle en elegante fauteuil met een heerlijke zit! U kunt bij ons kiezen uit 5 verschillende zitvullingen, verschillende zithoogtes, verschillende zitdieptes etc. U stelt de fauteuil dus zo samen dat die exact inspeelt op uw specifieke eisen, hierdoor heeft u het optimaal te bereiken zitcomfort.

Maar u koopt een dergelijk meubelstuk natuurlijk niet alleen vanwege het zitcomfort. Het moet er natuurlijk ook mooi uitzien daarnaast is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. De uitstraling kunnen wij het kort over hebben want de fauteuil straalt een en al warmte uit! En doordat de fauteuil gestoffeerd kan worden in 900 verschillende kleuren kunt u het altijd laten aansluiten op het huidige interieur.

Details Landelijke fauteuil op maat Barbara

De fauteuil is dus in alle maten te verkrijgen, we maken deze fauteuil namelijk ook als loveseat en als bankstellen. Hierdoor kunt u ook kiezen voor een fauteuil in combinatie met een bankstel. Dit sluit dat prachtige op elkaar aan omdat het exact hetzelfde model is.

Bent u benieuwd naar het bankstel Barbara? Klik dan hier. De fauteuil word in onze eigen fabriek gemaakt, hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen en een adequate service. En nog misschien wel het belangrijkste: Door een korte productschakel kunnen wij zeer scherpe prijzen aan u hanteren! Een prachtig totaalpakket.

Levertijd Landelijke fauteuil op maat Barbara

De gemiddelde levertijd van deze fauteuil is 6 tot 8 weken. Heeft u ontzettende haast? Dan kunnen wij een spoedbestelling voor u maken, tegen een kleine vergoeding maken wij dan een spoedbestelling voor u op. Wij kunnen dan uw fauteuil binnen 4 weken leveren! Dus neem snel contact met ons op en voor u het weet staan wij met de fauteuil in uw woonkamer! Heeft u vragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Of bel ons op: 035 – 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp