Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsRonde fauteuil op maat

Ronde fauteuil op maat

Ronde fauteuil op maat

Ronde fauteuil op maat 

Maak kennis met Boaz, Bob en Billy. Stuk voor stuk schitterende ronde fauteuils die echte blikvangers zijn in uw woning! Boaz is de oudste van onze lijn ronde fauteuils, maar zeker niet minder modern. Bekleed hem in een prachtige velours stof voor een extra luxe uitstraling. Boaz heeft een rugleuning die wegvalt in de fauteuil, in tegenstelling tot Bob, die de leuning juist uit laat steken. Bob is pas een jaar oud en nu al reuze populair. Toch is elke Bob uniek doordat iedereen hem een ander jasje aantrekt. Kies voor een vegan leather look, velours, skai of linnen-katoen. U kunt er zelfs voor kiezen om het zitgedeelte van de ronde fauteuil met een andere stof te bekleden dan de rugleuning! Onlangs hebben wij Billy toegevoegd aan ons assortiment. De luxe ronde fauteuil is voorzien van capitons. Wij laten de keuze aan u om de capitons alleen op de achterzijde of voorzijde te nemen, of op de hele fauteuil.

Details ronde fauteuil op maat 

De ronde fauteuils zijn verkrijgbaar in alle stoffen uit ons uitgebreide stoffenassortiment. Hierdoor kunt u de fauteuil perfect aan laten sluiten aan uw huidige interieur. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. U kunt kiezen voor velours stoffen. Echter hebben wij ook schitterende lederlook, linnen-katoen en Polyester stoffen. U kunt bij ons dus altijd uw gewenste kleuren en stoffen vinden. Door het unieke ontwerp is deze fauteuil niet iets wat u dagelijks tegen zult komen.

De fauteuils worden op Nederlandse bodem geproduceerd en hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, een goede service en uiteraard een snelle levering.

De prijzen van de fauteuil zijn natuurlijk afhankelijk van de gekozen maten en stoffen. Op basis van standaard velours stof categorie komen de fauteuils uit op de volgende bedragen:

Boaz
- 80cm diameter €745,-
- 100cm diameter € 845,-
- 120cm diameter € 945,-

Bob
- 80cm diameter €819,-
- 100cm diameter € 999,-
- 120cm diameter € 1.209,-

Billy
- 80cm diameter € 1.549,-
- 100cm diameter € 1.649,-
- 120cm diameter € 1.749,-

Levertijd ronde fauteuil op maat 

De levertijd van de ronde velours fauteuil is normaliter 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard kunt u bij ons in de showroom de fauteuil en de bijhorende stoffen komen bekijken. Het is altijd handig om hiervoor even een afspraak te maken. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via het onderstaande formulier of ons even bellen op: 035-7513098 ook voor andere vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.