Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsModerne ronde fauteuil

Moderne ronde fauteuil

Moderne ronde fauteuil

Moderne ronde fauteuil

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele ronde fauteuil? Dan is de fauteuil Devina de ideale keuze voor u. Met zijn strakke en minimalistische design past deze fauteuil perfect in elk interieur. De moderne ronde fauteuil is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Van velours tot een skai stof, van linnen-katoen tot kunstleder, wij hebben altijd een stof voor u.

Deze fauteuil biedt het meeste comfort bij langdurig zitten dankzij de hoogwaardige materialen. Naast het comfortabele ontwerp is deze fauteuil een echte blikvanger in uw interieur. Het eenvoudige en minimalistische ontwerp resulteert in een comfortabele zit. 

Bent u op zoek naar een moderne ronde fauteuil die zowel comfortabel als stijlvol is? Dan is deze fauteuil de ideale keuze voor u. 

Details moderne ronde fauteuil

Afmetingen:
Hoogte:      87cm
Zithoogte:  43cm
Breedte:     70cm
Zitbreedte: 53cm

Levertijd moderne ronde fauteuil

De gemiddelde levertijd van de fauteuil Devina is zo’n 6 tot 8 weken. Is er haast geboden? Dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen omtrent de fauteuil. U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, u kunt ons ook telefonisch bereiken op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.