Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsModerne fauteuil op maat Bram

Moderne fauteuil op maat Bram

Moderne fauteuil op maat Bram

Moderne fauteuil op maat Bram

Deze schitterende fauteuil heeft een zeer luxueze uitstraling. Dit komt mede door de schitterende velours en skai stoffen waarin de fauteuil gestoffeerd kan worden. Deze prachtige stoffen maken uw fauteuil tot een echte blikvanger! Als mensen deze fauteuil bij u thuis zien staan, dan zullen zij er meteen ook één willen. U kunt bij ons namelijk kiezen uit de meest sprekende stoffen.

Van velours met een krokodillenprent tot een skai stof met een stijlvol ruitendessin. Wij fabriceren de fauteuils helemaal zelf, waardoor u de fauteuil helemaal zelf kunt samenstellen. U kiest dus de door u gewenste stof en kleur uit ons 900 kleuren tellende assortiment.

Daarnaast vallen er nog veel meer keuzes te maken: U kunt bij ons namelijk ook verschillende zitdieptes, zithoogtes en 5 verschillende zitvullingen kiezen. Zodat de fauteuil exact zit zoals u dat zelf wilt. Op deze manier bereikt u een optimaal zitcomfort, want naast het feit dat een fauteuil er mooi uit moet zien, moet hij natuurlijk ook heerlijk zitten.

Details moderne fauteuil op maat Bram

Maatwerk betekent natuurlijk dat u zelf de maten kunt bepalen. Dat is bij deze Moderne fauteuil niet anders, u bent helemaal vrij in het bepalen van de afmetingen, wilt u de fauteuil wat breder hebben? Dat kan! Wilt u de fauteuil wat dieper hebben? Dat kan! Wilt u smallere leuningen hebben? U raadt het al, dat kan! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden omtrent deze fauteuil. Vandaar dat het wellicht handig is dat u een afspraak maakt bij ons in de showroom om deze mogelijkheden eens door te nemen.

Levertijd moderne fauteuil op maat Bram

De gemiddelde levertijd van de moderne fauteuil op maat Bram is zo’n 6 tot 8 weken. Is er haast geboden? Dan kunnen wij een spoedbestelling voor u opmaken. Tegen een kleine vergoeding heeft u dan de fauteuil al binnen 4 weken in huis. Dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen omtrent de fauteuil. U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, u kunt ons ook telefonisch bereiken op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.