Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsScandinavische fauteuil

Scandinavische fauteuil

Scandinavische fauteuil

Scandinavische fauteuil St. Barths

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele Scandinavische fauteuil? Dan is deze fauteuil de ideale keuze voor u. Met zijn strakke en minimalistische design past deze fauteuil perfect in elk interieur. De Scandinavische fauteuil is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Van velours met een krokodillenprent tot een skai stof met een stijlvol ruitendessin.

Deze fauteuil biedt het meeste comfort bij langdurig zitten dankzij de hoogwaardige materialen. Naast het comfortabele ontwerp is deze fauteuil een echte blikvanger in uw interieur. Het eenvoudige en minimalistische ontwerp resulteert in een comfortabele zit. De bekleding gemaakt van duurzaam en veerkrachtig materiaal.

Bent u op zoek naar een Scandinavische fauteuil die zowel comfortabel als stijlvol is? Dan is deze fauteuil de ideale keuze voor u. 

Details Scandinavische fauteuil St. Barths

Afmetingen
Hoogte: 114cm
Breedte: 67cm
Diepte: 78cm
Armhoogte: 62cm
Zithoogte: 42cm
Zitbreedte: 53cm
Zitdiepte: 50cm

Levertijd Scandinavische fauteuil St. Barths

De gemiddelde levertijd van de fauteuil St. Barths is zo’n 6 tot 8 weken. Is er haast geboden? Dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen omtrent de fauteuil. U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, u kunt ons ook telefonisch bereiken op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.