Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsFauteuil op maat Marylin

Fauteuil op maat Marylin

Fauteuil op maat Marylin

Fauteuil op maat Marylin

De fauteuil Marylin is een schitterende fauteuil. Een echte blikvanger noemen wij het ook wel. De fauteuil maken wij volledig op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij u mogelijkheden met betrekking tot de fauteuil bieden die voor andere firma’s niet te doen zijn. Zo kunt u de afmetingen zelf bepalen, wenst u de fauteuil iets breder? Geen enkel probleem. Verkrijgbaar met en zonder capitons.

Maar niet alleen de breedte is aanpasbaar bij deze fauteuil. Zo kunt u ook kiezen uit verschillende zithoogtes, zitdieptes en 5 verschillende zitvullingen. Wij stellen de fauteuil zo samen dat hij u een optimaal zitcomfort geeft. Het is natuurlijk belangrijk dat de fauteuil er netjes uitziet, maar wellicht nog belangrijker dat hij lekker zit! Bij een maatwerk meubelstuk is dat altijd het geval omdat de fauteuil wordt gefabriceerd aan de hand van uw specifieke wensen.

Details fauteuil op maat Marylin

Verder is de fauteuil te verkrijgen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen uit ons gigantische stoffen assortiment. Van exclusieve velours en skai stoffen, tot warme en sfeervolle Linnen-katoen stoffen. Er zit voor ieders wat wils tussen.

De kleur en stof daar komen wij dus wel uit met elkaar! Wenst u deze fauteuil te combineren met een bijpassend bankstel? Ook dat kan bij Bankstyle want wij vervaardigen dit model van een 1-zits (Fauteuil) tot een hoekbank in elke gewenste afmeting. Bent u benieuwd hoe dit model als bankstel eruitziet? Klik dan hier.

Levertijd fauteuil op maat Marylin

De gemiddelde levertijd van de fauteuil is 6 tot 8 weken. Echter omdat wij dit meubelstuk helemaal zelf produceren is het voor ons mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen tegen een kleine vergoeding, in dat geval kunnen wij uw fauteuil/bankstel al leveren binnen 4 weken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.