Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenFauteuilsFauteuil op maat Merlin

Fauteuil op maat Merlin

Fauteuil op maat Merlin

Moderne fauteuil op maat Merlin

Deze schitterende fauteuil heeft een zeer luxueze uitstraling. Dit komt mede door de schitterende velours en skai stoffen waarin de fauteuil gestoffeerd kan worden. Deze prachtige stoffen maken uw fauteuil tot een echte blikvanger! Een fauteuil met een zachte en toch stevige zit waardoor u lekker lang kunt blijven zitten en genieten van een goed boek.

Van velours met een krokodillenprent tot een skai stof met een stijlvol ruitendessin. Wij fabriceren de fauteuils helemaal zelf, waardoor u de fauteuil helemaal zelf kunt samenstellen. U kiest dus de door u gewenste stof en kleur uit ons 900 kleuren tellende assortiment.

Daarnaast vallen er nog veel meer keuzes te maken: U kunt bij ons namelijk ook verschillende zitdieptes, zithoogtes en 5 verschillende zitvullingen kiezen. Zodat de fauteuil exact zit zoals u dat zelf wilt. Op deze manier bereikt u een optimaal zitcomfort, want naast het feit dat een fauteuil er mooi uit moet zien, moet hij natuurlijk ook heerlijk zitten.

Levertijd moderne fauteuil op maat Merlin

De gemiddelde levertijd van de fauteuil op maat Merlin is zo’n 6 tot 8 weken. Is er haast geboden? Dan kunnen wij een spoedbestelling voor u opmaken. Tegen een kleine vergoeding heeft u dan de fauteuil al binnen 4 weken in huis. Dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen omtrent de fauteuil. U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, u kunt ons ook telefonisch bereiken op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.