Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Stoel in landelijke stijl Han

Stoel in landelijke stijl Han

Stoel in landelijke stijl Han

U zoekt een stoel die sfeer toevoegt aan uw woning? Een stoel die van een goede kwaliteit is en te verkrijgen is voor een betrekkelijk scherpe prijs! De stoel is te verkrijgen in meerdere stoffen en kleuren. Hierdoor weet u altijd wel een stof te vinden die u kunt aan laten sluiten op uw huidige interieur. De stof en de kleur zal het probleem dus niet wezen.

De stoel heeft een heerlijke comfortabele zitting. Zonder dat de eetkamerstoel nou direct erg groot en log word. Vaak zijn comfortabele stoelen ook wat groter dat is bij deze stoel niet het geval. Hierdoor kunt u met gemak een hoop stoelen om uw tafel plaatsen.

Details Stoel in landelijke stijl Han

Deze stoel is te verkrijgen in meerdere stoffen, echter niet in alle kleuren en stoffen uit ons assortiment. Hieronder vind u een overzicht van de stoffen en kleuren waarin de stoel te verkrijgen is. Hierdoor krijgt u wellicht een wat beter beeld van de mogelijkheden.

Stofmogelijheden   
ShadowBoardBreakVillage
Tennessee LevanteAmarillo

Levertijd Stoel in landelijke stijl

De gemiddelde levertijd van deze eetkamerstoel is 8 weken. Uiteraard doen wij altijd ons best om de spullen te leveren. Heeft u vragen omtrent de stoel? Of wenst u graag een staaltje van een van de stoffen en kleuren te ontvangen? Dat regelen wij met alle plezier voor u. Ook voor het maken van een afspraak raden wij u aan om contact met ons op te nemen per telefoon, zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk antwoord heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp