Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe eetkamerstoel Shakira met of zonder capitons

Luxe eetkamerstoel Shakira

Luxe eetkamerstoel Shakira stoel is een style en luxury stoel

De Shakira stoel met luxe uitstraling is van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden en er meer zicht is op de fabricatie waardoor de kwaliteit van het product stijgt. Als u voor het model Shakira kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen die bij uw moderne designer inrichting. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen. De stoel past perfect bij een strakke design inrichting. Past mooi imc een hoogglans eettafel.

Details Luxe eetkamerstoel Shakira is een style en luxury stoel

*Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend. De rugleuning van de Shakira stoel kan carre gestikt met knopen worden afgewerkt . U kunt er ook voor kiezen om de rugleuning neutraal te houden. De poten van de stoel kunnen zwart en wit (hout kleur) worden afgewerkt, dit is geheel naar eigen keus. Op deze manier kunt u zowel qua kleuren als qua poten de stoel zo laten fabriceren zoals u zelf wilt.

Afmetingen:
Afmetingen:
Totale hoogte: 82 cm
Armhoogte: 64 cm
Zitdiepte: 46 cm
Zitbreedte: 49 cm
Totale breedte: 61 cm

Levertijd Luxe eetkamerstoel Shakira is een style en luxury stoel

Levertijd: Zes tot acht weken levertijd na het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de stoel? Wenst u wellicht een prijsopgave of andere informatie omtrent de stoel te ontvangen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp